Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wiekszosc bab bez makijazu wyglada jak goowno ?

Polecane posty

Gość gość
bo się przyzwyczaiłeś do wymalowanych lal jakoś setki lat temu gdy nie było makijażu ludzie nadal się rozmnażali

Gość gość
Jestem kobieta. Tylko 5% kobiet to kobiety,ktore wygladaja dobrze bez makijazu.

Gość gość
to teraz już wiadomo dlaczego masz taka a nie inna narzevzoną, jesteś przecież koprofilem:P

Gość gość
Bez makijażu wyglądają źle bo ciągle się malują i wbrew oczekiwaniom pogarszają stan rzęs, brwi, skóry. Większość wygląda potem jak wypłochy.

Gość gość
Bzdura. Makijaż niczego nie pogarsza. Z tym, że umiejętny makijaż znacznie poprawia urodę, więc jak człowiek, to zmyje to różnica jest drastyczna. Jak się babka w ogóle nie maluje, to nie ma takich problemów i to nie dlatego, że ma taką cudowną urodę nietkniętą kosmetykami, tylko dlatego, że nikt/ani ona sama nigdy nie widział jej w lepszym wydaniu.

Gość prawi 117
tak naprawde makijaż nigdy nie pogarsza chyba ze ,.,.,. panna wali tapetę ,.,,. Jak najwiecej szpachli i domalowane brwii i wtedy przypominac zaczyn prostytutkęę .,,.,.

Gość gość
Ładna, trochę mi kogoś przypomina. I tamta z filmu też była ładna i też przypominała mi kogoś

Gość gość
dziś w jakim znowu lepszym wydaniu przeciez kazda jak leci dodaje sobie makijazem dobrych kilka lat zreszta nie ma co ukrywac ze glownie maluja sie mniej urodziwe kobiety po to by poczuc sie lepiej albo troche ladniejsze ktore bez makijazu traca czesc poczucia wartosci.

Gość gość
No te co się nie malują są piękne :) haha. Niektóre nawet kiedy się pomaluja piękna z siebie nie wydobywają :)

Gość gość
10.03 przecież wiesz że niektóre nie malują się, nie muszą a ty przy nich, w makijażu wyglądasz jak Kopciuszek

Gość gość
Prawiku, ta pierwsza ma nałożony makijaż. Ma wyrównany koloryt cery podkładem, nałożony rozświetlacz pod oczami, umalowane rzęsy, cień do powiek. Na ustach na bank też coś ma. Mam wrażenie, że mężczyźni widzą tylko "kolor" - intensywną szminkę, jakieś maziaje na powiekach. Nie widzą za to tapety w kolorze skóry, która z porannego potwora robi "naturalnie" wyglądającą piękność z wymodelowanymi kośćmi policzkowymi, nosem, podkreślonym łukiem brwiowym itepe itede. Nie macie pojęcia, ile to kosmetyków.