Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kurs zeby znalezc prace.

Polecane posty

Gość gość

Mam 35 lat i od 12 lat nie pracuje.Mam syna 12-latka niepelnosprawnego.Obecnie syn moze juz w miare sam funkcjonowac a ja chcialabym isc do pracy .Potrzebuje pieniedzy na rehabilitacje.Doradzcie prosze jaki kurs lub szkolenie moglabym zrobic aby cos znalezc.Mam licencjat z ekonomii ale po tylu latach to niewiele pamietam.Mieszkam w malym miescie i tu trudno o jakas prace .Mize ktos cos doradzi..

Gość gość
Moze opiekunka w zlobku ?

Gość gość
MI w znalezieniu pracy pomogły kursy kosmetyczne, które odbyłam w www.mmpasja.edu.pl Jest to centrum edukacji w Szczecinie, które ma szeroką ofertę kursów kosmetycznych. Po odbyciu takich kursów, jest o wiele łatwiej ze znalezieniem pracy.

Gość PaulinkaBiskup
Może kurs z firmą Soyer ? z tym ,ze tutaj są płatne kursy akurat , choć był pamiętam jakiś , gdzie urząd pracy chyba dofinansowanie robił . A moze masz jakieś odłożone pieniądze na ten cel ? Na kurs ? wejdź sobie na ich stronę i dobrze sobie pooglądaj Ofertę szkolen mają bardzo bogatą . http://www.soyer.edu.pl

Gość gość
Stylizacji paznokci.Z reguły zawsze trzeba prędzej zapisć się na zabieg bo kolejki.Możesz jeżdzić po domach z własnym sprzętem lub wynając coś w gobinecie fryzjerskim,etc.Nie trzeba inwestowac jakiś kosmicznych pieniędzy.

Hmm może pomyśl o założeniu swojej działalności? W czym czujesz się dobra? Może jakiś sklep? Tylko najlepiej skorzystać z jakiegoś dobrego dofinansowania, żeby się wszystko fajnie rozwinęło. Słyszałaś o firmie Signum Sp. z o.o. ? Warto z nimi współpracować. Teraz mają bardzo fajny projekt: http://www.signum.org.pl/oferta/audyt-wzorniczy/ Polecam:)