Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny2222

Smutna prawda o moim życiu

Polecane posty

Gość Smutny2222

Nie chce mi się żyć, czuję się beznadziejnie. Mam prawie 23 lata a jestem samotny. W walentynki cierpię podwójnie. Kiedyś, gdy byłem młodszy, myślałem, że znalezienie odpowiedniej partnerki, która ma dobry charakter, jest normalna i nie ma dzieci nie będzie trudne. Niestety, myliłem się. Wrażliwe romantyczki dzisiaj już nie istnieją. Dzisiejsze kobiety są wyrachowane i zimne. Zaczynam powoli rozumieć, że na tym świecie najzwyczajniej nie ma dla mnie miejsca. Nie dość, że nie mogę dostosować się do świata, gdzie większość ludzi stanowią prostacy, którzy żyją według motta,, wełna, bawełna, aby kicha była pełna '' to jeszcze cierpię, bo jestem samotny i nie mogę się realizować w miłości. Oprócz tego, że moje dotychczasowe życie jest jednym wielkim nieporozumieniem, wspomnienia wywołują ból to jeszcze teraźniejszość jest dobijajaca i przyszłość taka będzie. Nie oszukujmy się, zdechnę jak samotny pies pod płotem. Tylko strach przed śmiercią trzyma mnie przy życiu. Żałuję tego, że się kiedykolwiek urodziłem. Oswoiłem się z myślą że umrę nie zaznając szczęścia. Najwidoczniej muszę cierpieć. Taki mój los.

Gość Smutny2222
Teraz to nawet ptaszek mi nigdy nie staje.

Gość gość
A ja mam 28 lat i też jestem sama.. nie tylko tobie jest trudno poznać kogoś wartościowego. Zaloguj się na Tindera albo na inną aplikację randkową, to coś znajdziesz. Może masz wysokie wymagania albo coś źle robisz, ale nie wolno się poddawać, szczególnie, że jesteś jeszcze młody.

Gość gość
Pewnie, szukajcie sobie kochasiow na portalach, powodzenia.

Gość Smutny2222
Czy nawet tu mierny podszyw musiał się w**,?

Gość gość
Nie przejmuj się prymitywnymi podszywami

Gość gość
młody jeszcze jesteś więc nie świruj:o

Gość gość
Młody jesteś, wszystko przed tobą więc s********j ze swoją depresją!! Obrażasz w ten sposób innych, starszych samotnych!

Gość Smutny2222
I co z tego, że jesteście starsi, skoro w połowie nie cierpicie tak jak ja? Ja jestem typem romantyka.

Gość gość
Kazdy kiefys byl typem romantyka/ romantyczki :)

Gość gość
Ty nie wiesz co to cierpienie. Byłeś bity, poniżany, molestowany przez kolegów z klasy i klubu spotowego, samotny przez okres szkoły i studiów, w pracy mobbing, śmierć bliskich, bezrobocie, choroba psychiczna...mam wymieniać dalej?

Gość Smutny2222
Jestem DDA (matka) , w szkole mnie nienawidzili (nauczycielskie dziecko) wszyscy się do mnie przyp*****lali dopóki nie uroslem(teraz mam 2 metry wzrostu) , mam bliznę na ręku, bo miałem ranę 1 cm głęboka i 10 cm szeroką od szkła.

Gość Smutny2222
Do tego jestem inteligentniejszy i bardziej wrażliwy od 90% społeczeństwa. Słucham piosenek kozackiego chóru o miłości, kogda my byli na wajnie '' ,, tam szli dwa brata '' , podmoskiewskich wieczorów , balady disidenta i podobnych utworów o uczuciu .

Gość gość
Do 23.32 i uwazasz sie za romantyka? Zaburzenia emocjonalne to nie romantyzm

Gość Smutny2222
Tak, bo dla kobiety którą bym kochał poświęciłbym wszystko. Uwielbiam zimę. Chciałbym być szczęśliwy z kimś daleko od tego prymitywnego społeczeństwa i wszelakiej bezuczuciowej patologii,neandertalczyków, którzy mnie niszczą i szarpia mi nerwy.

Gość gość
Poproś Pana Jezusa o miłość. On jest źródłem miłości. Bez Niego życie to cierpienie. A On daje nam życie w obfitości. Również w miłości :) 🖐️

Gość Smutny2222
W judeochrzescijanstwo od dawna nie wierzę

Gość gość
W judeochrzescijanstwo od dawna nie wierzę X Dlatego jesteś smutny... Jezus daje radość życia i pokój w sercu. Nie doświadczysz tego kiedy Jemu nie uwierzysz.

Gość Smutny2222
Szczęśliwy to ja będę gdy znajdę romantyczke. Żadne bliskowschodnie wierzenia mnie nie uszczesliwia.

Gość gość
I masz rację tutaj młody. Klękaj przed kobietą, a nie jakimś tam bogiem.

Gość gość
Jakimś tam ? Bóg Miłości oddał za nas życie w gorzkiej męce żebyśmy mieli życie wieczne z Nim w Raju. Za każdego z nas grzeszniuka. Jezus Cię Kocha :) 🖐️

Gość Smutny2222
Nie wiem, kwestia gustu. 199 cm /93 kg, ciemne włosy i karnacja też raczej ciemniejsza.

Gość gość
Są lepsi są gorsi.

Gość gość
Głowa do góry

Gość Smutny2222
Nie jestem w stanie :(

Gość gość
Mężczyźni romantycy to dla kobiet dzisiaj ciepłe kluchy. Zwiąż się z jakąś dominująca, która będzie ci rozkazywała, to może cię takiego zaakceptuje.

Gość Smutny2222
Czy Ty jesteś normalna? Dlaczego mam być ciepłą klucha? Tylko dlatego, że nie jestem prymitywem a człowiekiem oczytanym o romantycznym usposobieniu.