Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

czy faceci od 25 lat w górę którzy nigdy nie mieli dziewczyny

Polecane posty

są bi lub gejami? dziwnym trafem calkiem niedawno okazalo sie ze jeden z moich rowiesnikow ze szkoly podstawowej ktory nigdy nie mial dziewczyny...jest bi i woli facetow

Gość gość
ja np wole towarzystwo facetow niz kobiet a jestem facetem, kobiety mi sie nudne wydaja od zawsze, fejsbuki praca smartfony jaki makijaz itp zero zainteresowan kazda taka sama

kurcze, to tak jak ja - tyle ze na odwrot. faceci wydaja mi sie mega nudni, tylko o robocie potrafią gadać, pieniądzach, piwie i niczym innym...

Gość gość
no wlasnie ja takim facetem nie jestem :P.

Gość gość
Mogą być dewiantami, gejami, bi, ale nie muszą. Mogą być też normalni, którzy nie mieli szczęścia, są brzydcy, nie mają powodzenia, są nieśmiali itp. Ja akurat mam 26 lat i całe życie jestem sam. W wieku 21-23 lat uświadomiłem sobie, że jestem uległym masochistą, fetyszystą. Jestem hetero.

Gość gość
taki ktory nie pracuje, pieniadze mu sa do szcczescia nie potrzebne, a alkoholu nie pije :D. Szukam pasji cały czas :D, żeby wypełniać sobie dzień. Na razie tylko gram na perkusji, ostatnio zacząłem biegać Karolku ;d. no i ciągle gram w gry, w diablo 3. Tylko ze ta polska ma na mnie zly wplyw, bo wchodze ostatnio ciagle na wage po bieganiu i waga mi stoi w miejscu... dzisaij wieczorem sie wazylem i waze 400 gramow wiecej niz wczoraj... w 3 dni przebieglem okolo 10-15km dzisaij akurat przerwe musialem zrobic bo musialem cos zjesc. A w anglii raz zjadlem kebaba z kurczaka i budze sie na nastepny dzien i 2kg mniej. W miesiac schudlem bodajze 7kg o ile dobrze pamietam.

gość dziś Filipku, ja juz 2gi miesiac na silke chodze :D i choc przy innych wciąż wygladam ja cień, to już czuje sie fizycznie lepiej jak sie poruszam, zmęczę od razu jest inaczej, czuje swoje cialo, a jak nawet boli to czuje ze zyje :D Bieganie aż się ze mnie leje dobrze mi robi. Moze masz taką dietę, ze tyjesz, nie wiem to jedzenie z mc'a nie sluzy szczupleniu :P a w Anglii moze miales zapiertol albo wiekszego stresa nie wiem czemu tam chudles a tu nie :D mnie póki co od wiosny przybywają tylko kg mięśni :P na razie ud/nóg :D ale już pracuję nad rączkami i resztą :D chcę być sexy żeby pokazać tym wszystkim przegrywom w okolicy czego nie mogą już mieć :D czyt. mnie :P

Gość gość
jakiego mca, mi sie kilka razy snil mcdonald ze jadlem stamtad odgrzewanego bigmaca i frytki i mam juz chyba dozywotnie obrzydzenie do mcdonalds, kilka tygodni nie jadlem miesa... Ogólnie to dwa tygodnie temu udalo mi sie zrobić abscynencje seksualną, dwa dni bez masturbejszyn XD. A ja jak sie nie masturbejszyn to poprawiam sylwetke, i juz mi tak zostalo, teraz znowu idę na abscynencje, od dwoch tygodni ogolnie sie rozciagam, moze nie schudlem przez to bieganie ale caly dzien sie dzisiaj czuje lepiej, taki dotleniony czystszy i w ogole... Ja tam jezdze na rowerze duzo, dziwne to jest bo tutaj wpadam w paranoje schudniecia, a tam po prostu nagle zaczalem chudnac i to jeszcze jedzac czekolady ciasta gdzie pelno cukru a tutaj zjem kawalek czekolady i juz tyje, w zasadzie to ja ide biegac i jak wracam to siedze rano i wieczorem sie rozciagalem ale dzisiaj mam przerwe od aktywnosci fizycznej jakiejkolwiek, a tam w poludnie rower wieczorem rower prawie caly czas jestem w ruchu... Spaceruje dużo tam też... Też niebawem mam zamiar w koncu przestac palic papierosy i gdy pomysle o papierosie to zmusić się do tego żeby wyjść z domu na spacer się dotlenić a nie papieros. Czeka mnie trochę trudnych chwil ;D.

Gość gość
zmiana nawykow to ciezka sprawa, no ale spacer w lesie rano zamiast porannego papierosa na pewno bedzie mial zbawienny wplyw na moja psychike. Kiedys bede tryskal optymizmem, na razie jeszcze dużo pracy mnie nad sobą czeka xd. Tutaj w polsce robię sobie terapię :D.

dwa dni bez masturbejszyn :D to niezły wyczyn haha ja nie wytrzymuje tyle :P:P dobrze to czytać :) wiem że nie jest łatwo odrzucić nałóg, czasem musi przyjść taki punkt zwrotny, może jak u mnie że np. przejadła mi sie czekolada którą jeszcze rok temu jadłem 2-3 tabliczki 100g milki dziennie, albo jedną dużą 300g :o lub tez duza pake chipsow - i to zamiast normalnej kolacji, az sie zapchałem i zamuliłem, tylko przez to nie mialem nic ochoty jesc i tracilem energie bo to są puste kalorie. Tak więc przy mojej fizjonomii chudlem.

Gość gość
no ja wczoraj po bieganiu cala paka crunchipsow xdddd i tez pewnie mi sie to osadzilo w organizmie a caly dzien dzisiaj zdychalem ;ddd. A co do masturbacji to wolalbym 2 tygodnie zamiast dwoch dni ;d hehe :D. Ogólnie obiecałem sobie że energie na masturbację przeniosę na robienie brzucha i zrobię sobie brzuch marzeń :P. Tak naprawde to są tylko nawyki i tyle, nawyk palenia szlugow mam z kvrwa szpitala, nawyk masturbacji przed spaniem i rano to gimnazjum i fantazje o nauczycielkach, masakra jakie to wszystko jest chore i niesmaczne :O. Ale naprawię się, naprawdę :D.

to z zażeraniem się śmieciami masz tak jak ja xddddddddd co też na noc czekolady, ciastka z paczek i chipsy a potem rano z takim bólem brzucha i mdłościami wstaje :o chore.. masturbacja odbiera Ci energie? :D a to chcesz trzymać w sobie to napięcie zeby przerodzilo sie w frustracje i wybuchlo?? xDD a najlepszym razie fiksacje... xpp ja tam spuszczam na okrągło to już sama woda leci bez śmietany xDD przynajmniej jestem spokojniejszy, potulniejszy i mniej skory do agresji...żart xDD xPP

Gość gość
całe napięcie pragnę przenieść na brzuch, ogólnie to przez ostatnie kilka tygodni poprawilem stan mojej skory, mam juz dość czystą skórę na twarzy, ja pragnę w lustrze widzieć młodego przystojnego wysportowanego chłopca a nie kvrwa wraka zmęczonego psychicznie i palłącego paczkę szlugów dziennie do tego depresja i myśli samobójcze, no ale wszyscy do mnie ze potrzebuje lekarzem, a swoim lekarzem jestem ja :D🖐️.

chłopca!! xDD 😍😘 ale fakt, na tym zdjeciu w parku widac było żeś jakiś taki zmęczony ;) to już najważniejsze jest, nastawienie i chęci, teraz przenieść je w czyny :) ja trzymam kciuki za Ciebie wiedz. To odpowiednie odzywianie w takim ukladzie jest wazne, ja dzis na przyklad sie przekonalem na silowni jak nie zjadlem konkretnego sniadania tylko jogurcik i kromki z margaryną to nie za dlugo podnosilem cieżarki...do tego jednak trzeba prowadzic ten tryb zycia tak ze o stalych porach wstawanie, kłądzenie, posiłki,, cwiczenia, itd. rownowaga, orgaznim przyzwyczajony, a nie tak jak ja byle jak, byle kiedy, kiedy sie zachce, ech, no i jest co jest, burdel.

Gość gość
no ja mam ciągle burdel, ogólnie to sorry za szczegoly, ale ja jestem bardzo niedoswiadczonym biegaczem, ogolnie to znam kogos kto biega od pierwszej klasy podstawowki wiec mam szczescie, ale powracając do tematu, to sorry za szczegoly, ale ja wlasnie mam totalnie nieregulowane pory jedzenia, od jakiegos czasu mam tak ze w odbycie mi sie osadza PIERD ale nie mogę pierdnąć, przedwczoraj jak bieglem to biegalem i pierdzialem w tym samym czasie, ale jakies gvwno od jedzenia mi sie osadza a ja potem klade sie spac i ciagle do kibla latam szczac*****erdziec mi sie chce a tak nie powinno byc, powinienem sie klasc do spania nie czujac zadnych potrzeb fizjologicznych, wiesz o co mi chodzi. W anglii np nigdy tak nie mialem ze chcialo mi sie pierdziec przed spaniem ale jak sie budzilem to ostre pierdy szly wtedy wiem ze spalilem tkanke tluszczowa przez noc i wczoraj... Kvrwa mac wydaje mi sie ze to to polskie jedzenie, ja tam w uk to sie lepiej odzywiam niz tu chyba nie wiem, tesknie troche za kumplem, de facto gejem, ktory mnie ciagle karmił organic jedzeniem ;dd...

To moze przez to smieciowe zarcie masz zatwardzenia i kamienie kałowe...ja tak wlasnie mam jak sie nazre tego syfu, slodyczy, ciastek, zagryze chipsami, albo zazre nie wiem jakaś pizza mrozona czy innym odgrzewanym gotowcem z marketu tlustym smazonym krokietem itp. to to mam tak wlasnie ;o

Gość gość
wez mnie nawet nie strasz... nie zalamuj mnie ;d.

Gość gość
ja sie zastanawiam czy to nie wina zbyt miekkiego lozka... ale tak naprawde ja siedze bardzo duzo przy komputerze na twardym krzesle, i czuje ze to przez to tak mam ;/. Czuje efekty siedzenia, ja kiedys grywalem w gry po 16 godzin dziennie przez kilka miesiecy ale to sobie siedzialem na fotelu miekkim i nogi na parapet, tak naprawde to ja jestem przejedzony tą polską już, mam dosyć tego klimatu polskiego, choc dzisiaj mnie korciło na kurczaka i dobrze że nie zjadłem... Piję dużo płynów bo po 3 litry dziennie juz od jakiegos czasu... Więcej pije niż jem.

Ty sie nie zalamuj bo nie masz czym ;) zawsze moze byc gorzej. Wazne ze jest swiadomosc, od niej wszystko sie zaczyna ;) To tez moze byc, ja tak mam jak siedze tez duzo, caly dzien na przyklad czy pare dni, a jak jestem w ruchu caly dzien to juz inaczej. To ma wplyw na prace jelit. Jak siedzisz to one trudniej mają, a jak sie ruszasz to one tez i latwiej im. Na pewno taki intensywny trening nie sluzy tez takiej "diecie" ;) jak pojawiaja sie zatwardenia, to gwaltowne ruchy tylko dodają oliwy do ognia.

Gość gość
kiedys poznalem jednego amerykanina w grze to on mi pisze ze w ciagu dnia jak gra to kladzie sobie laptopa gdzies na pozycji i stoi a nie siedzi, bo siedzenie daje w kość ;ddddd....

Gość gość
Cynik kochasz hemoroide owłosioną?

To dobrze, pij byle nie kawy. Siedzenie, tak nawet lekarze a zwlaszcza fizjoterapeuci o tym mowia ze to nie jest naturalna pozycja i szkodzi. "Wlasciwie to powinnismy chodzic na czworakach to byla dla nas naturalna pozycja" xdddd raz uslyszalem od fizjoterapeutki jak ratowala mnie z opresji scisku miesni grzbietowych. https://www.youtube.com/watch?v=w4gmZBZ-Z4w stanie na pewno zdrowsze jest, byle szeroko i rownomiernie rozkladac ciezar ciala na obu nózkach.

Gość gość
nikogo nie kocham oprocz siebie samego, bo co jak co, czesto sobie uswiadamiam ile ja sobie sam sprawiłem miłych rzeczy, np. zamiast siedziec w domu to ja sobie znalazłem super miejsce nad jeziorem gdzie normalnie za mną obok mnie i przede mną jezioro zero ludzi ptaszki latają, kaczki pływają, ludzie na łódkach są też, i widzę jak np chmary ptaków latają i robią figure < i tak kilka rzędów, lubię ptaki :D. I wtedy sobie uswiadamiam jakim wspanialym czlowiekiem jestem, ze tak zyje, a nie kvrwa praca i do pracy bo na chleb trzeba mieć, kvrwa mać :O

Gość gość
do anglii pojade to tam mam nadzieje, nie bede duzo siedzial, ogolnie to mam dosyc tego komputera, ostatnio po bieganiu zawsze jak wracalem i jeszcze przed prysznicem siadalem do monitora to zawsze czuje to szkodliwe promieniowanie ze mnie patrzenie w ten komputer zabija... dzisiaj jak sie obudizlem to mialem to samo... Poszedlem wczoraj spac kolo 1 wstalem o 11... 2 godziny pofunkcjonowalem i znowu spac poszedlem spalem gdzies do 16... Spalem wczoraj wobec tego 13 godzin, tak mnie to bieganie zj***lo ;d.

Gość gość
A kkchasz rozczarowany olowek ?

no, masz tak jak ja :D tez chodze tu do lasu sam w porach gdy inni robią albo nad stawy za miasteczko tu obok mnie :) masz 100% racji. Ludzie jak w mantrze, tylko za kasą. A to co najwazniejsze przechodzi im przez palce kazdego dnia, bo nie dostrzegają.

jak w nocy nie spi sie to tak jakby 2x tracilo czas i trzeba potem odrabiac to wlasnie tak.. ;) dlatego ja juz ide a pogadamy reszte jutro. pa :) 🖐️

Gość gość
ludzie za kasą a ja po prostu się przyglądam tym ludziom co ciągle za kasą i w ogóle tej kasy nie mają :D🖐️. Ja p*****le najgorsze jak mnie ktos poucza ze np granie w gry mi jeść nie da i trzeba iść do pracy bo trzeba coś jeść, kvrwa dostaje wtedy takiego żalu ogarnia mnie coś strasznego mysle sobie ile w tych wszystkich ludziach jest brudu i g****a w ich wnetrzach jakie to są prymitywni ludzie wszyscy, ja mysle ze wszyscy jestesmy tacy sami, ale nie są ludzie głupi, dla których najważniejsze to iść do pracy i wygrałem życie bo mam pracę za 10000zl miesiecznie a ja sobie zawsze mysle ty kvrw aidioto masz sie za niewiadomo kogo nieudaczniku, a miliarderzy z ameryki smieja sie z ciebie i ztwoich 10000zl miesiecznie ty kvrwa miernoto XDDDDD