Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

faceci hetero sa mega nudni

Polecane posty

Gość gość
to tak jak kobiety lby w smartfony fejsbuki jaki makijaz i zwiazki 💤

Gość gość
Jestem pol gejem i sie zgadzam :)

kurde, takie mam doswiadczenie :o jak ostatni raz mialem blizszy taki kontakt z wieksza iloscia chlopa na wyjezdzie do niemiec gdzie mieszkalem w pokoju z kilkoma to tak bylo: po robocie siedzenie w pokoju, chodzenie od sciany do sciany, gadanie o robocie, kasie, obgadywanie baorów i picie piwska....i tak codziennie :o ja piertole. do zwariowania. ja musialem gdzies wyjsc, przejsc sie co dzien na miasto, czy za miasto, do sklepu, galerii, parku, miec rozrywke. a tamci siedzieli tylko w pokoju cale wieczory, jak byl wolny weekend to tez wiekszosc dnia w pokoju. tylko na papierosa wychodzili i do sklepu po piwo. zdeklarowani heterycy :o

Gość gość
zyli jak w psychiatryku doslownie

Gość gość
Jestes P czy A ????? :)

Do tego straszne marudy, narzekacze, pijaki, ciagle widzący problem w Tobie nie ich samych. Że byli transfobami i homofobami to już nie trzeba dodawać, choć ani razu żadnemu sie nie narzucałem jak to heterycy mają w zwyczaju zarzucać gejom ze im sie "zalecają". Ja tu w Polsce jestem ze wsi, a oni byli z miasta. Czy to więc nie obala jakiegoś stereotypu albo mitu? Uciekłem stamtąd. Wolę być bezrobotnym.

Gość gość
Ja UNI z przewaga A :D

Gość gość
Pewnie przegiety troche jestes. Ja wole normalnych kolesi. Teraz jestem w zwiazku :)

Gość gość
Ale nie smutaj :* Znajdziesz kogos na pewno

Gość gość
a kto by cie chcial gosciu w zwiazku, jestes nudziarzem jak ci hetero :D

Wiem że nie znajdę, bo jakbym miał znaleźć to już dawno. Poznałem w życiu wielu, to wiesz. Faceci nie lubią kobiecych, bo geje szukają męskosci w drugim, takze tej mentalnej. A u mnie tego nie ma.

Gość gość
Ja znalazlem. I czuje sie szczesliwy. Musisz dac sobie czas. Temat ''jest tu jakis gej lub bi'' ja zalozylem.

Czas na co? Na święte nawrócenie :) nie mam już czasu na marnowanie go nikomu. Obecnie jestem na etapie ukladania go sobie bez miejsca dla nikogo.

Gość gość
Jak sie szuka kogos na sile to nigdy nic nie wychodzi. Trzeba dac sobie luz. Ja znalazlem przypadkiem.

Przypadkiem znajde? To te profile na tych portalach randkowych przez ktore "na sile" poznalem kazdego jednego jakiego poznalem w ogole w zyciu. Tak wiec to bzdura ze "nie na sile" kogos poznam, bo jak skoro nigdzie w realu bez tego profilu tu czy tam nikogo nie poznam, nie mowiac o tym ze to ktos moglby mnie zagadac, jak skoro takich jak ja sie unika.