Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plastikowe Laski z Instagrama przez nie wpadłam w kompleksy

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem ile trzeba mieć kasy i co robić żeby tak wyglądać to jest wręcz nie możliwe. Ja rozumiem, że jest moda na bycie fit, bycie modnym. Ale ja dzisiaj mam 27 lat i wpadam w kompleksy bo w wieku 16 17 18 lat to byłam skromną dziewczyną, raczej nie mającą kasy na ciuchy, oryginalne torebki, okulary za 200 zł. Wybielanie zębów. Nie malowałam się tak mocno jak one. nie ubierałam wyzywających ciuchów, nie świeciłam dupą i piersiami na fotkach. To wszystko sprawia, że trochę zazdroszczę im tego samo uwielbienia,które mają do siebie i swojego poczucia wartości. Pytanie jak one to robią w wieku 17 lat? Podejrzewam, że nie dorobiły się własnymi rękoma majątku, podejrzewam, że chodzą do liceum. Bo nie które to naprawde wow, Sztuczność od nich bije ale no są niesamowite jak na swoje lata

Gość gość
a ja nie wyglądam jak model i też mam przez to kompleksy :(

Gość gość
Internet Kłamie,

Gość gość
Nie masz się co przejmować. Takie dziewczyny są zwykle postrzegane jak k***y. Na raz. Nie do życia i miłości a tylko do seksu. Bo taka co pokazuję d**e i cycki w sieci to, nie ma nic innego do zaoferowania oprócz tego.

Gość gość
Ja poznałam taką niby fit modelkę z instagrama,masa obserwujących i foty z wycieczek w bikini itd,uwierz ze bez filtrów tony tapety szału nie ma,o inteligencji nie wspomnę,pustostan umysłowy,błyszczyki kosmetyki i torebunie we łbie,a większość z nich zarabia żoną,nie nie zazdroszczę im tego