Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Utrata zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam myśleć. Mój chłopak jescze miesziąc temu się starał: pisał pierwszy, starał się mnie podczas kłótni nie obrażać, nie denerwować, a teraz jakby to wszystko jebło mimo, że mówi, że mnie kocha to nie pisze już pierwszy (zauważyłam, że teraz bawi się w grę kto pierwszy napiszę, czy zadzwoni, nie wiem co on chce sobie udowodnić, i to nie chodzi o to, że ja bym nie mogła tylko po prostu czyje, że się zmienił, stał się innym człowiekiem dla mnie. Pamiętam jak jesczę kilka miesięcy temu nie mógł wytzrymać bezemnie nawet tygodna, a teraz nawet po 3 tygodniach nie napiszę, że tęskni, kiedyś po prostu wsiadłby w pociąg i przyjechał. Czy to jest normalne, ja przez cały czas go kocham tak jak wtedy, ale czuje, że on mnie nie. Najbardziej zabolało mnie jak chcialam się z nim spotkać dzień przed wigilią, to powiedział, że jest umówiony ze znajomymi, potem dodał, że to że mnie kocha nie znaczy, że mamy się oddalać od innych. Co robić? I nie chodzi, że nie jestem pewna, czy mnie kocha, bo pewnie jakby bał się, że mnie straci to znów by mu zależało. Ale powiedzcie, czy to normalne, że po jakimś czasie ludzie stają się do siebie zimniejsi? I co zrobiliście na moim miejscu? I może dla kogoś to jest śmieszne, ale ja pierwszy raz się zakochałam, mimo że mam już 21 lat.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować