Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie spędzicie wakacje w 2018 roku?

Polecane posty

Gość gość

Jedziecie za granicę, zostajecie w kraju czy planujecie zorganizowany wyjazd? Jestem ciekawa waszych odpowiedzi

Gość gość
tajlandia. już za 7 tygodni :D :D :D ależ się cieszę; pierwszy urlop od 3 lat!

Gość Carycka
W lipcu Kolobrzeg

Gość gość
Galapagos :)

Gość gość
Sążnisko Małe latem 2018 kończą budować mój dom.

Gość gość
Ja az tak daleko nie planuje. Na razie Zakopane w lutym i Portugalia w weekend majowy. Swoją drogą ceny w maju za przelot, zdzierstwo.

Gość gość
Ja jadę na wyspy kanaryjskie na 9 dni All Inclussive w apartamencie. Tyle że w lipcu :D :D

Gość gość
Po córce planować tyle naprzód jak jutro można kopnac w kalendarz albo może zdarzyć się 100 innych rzeczy?

Gość gość
Jak już się zarezerwowało to się jedzie :D A nie ma co myśleć o jakichś bzdurach, trzeba wyluzować

Gość gość
pewnie Trójmiasto, mamy już nawet rezerwację na BookAparcie na sierpień :)

Gość Sonia00
Każdy mój wyjazd jest dobrze zaplanowany i przemyślany. Mam dużą rodzinę - trójkę dzieci. Nie mogę sobie pozwolić na spontaniczne wyjazdy, muszę się zmieścić w określonym budżecie. Zawsze rezerwuje pobyt z dużym wyprzedzeniem, to się opłaca. W zeszłe wakacje byliśmy z Netholiday na Krecie- rezerwacje robiłam w lutym mimo iż jechaliśmy dopiero w lipcu. W te wakacje pewnie pojedziemy do Bułgarii.

Gość Wejherowo123
Hej, ja proponuję wybrać się do Wejherowa - malowniczego miasta, położonego 25 km od morza Bałtyckiego. Latem można tam pograć w golfa, a w deszczowy dzień, skorzystać z krytej pływalni. Oprócz rozrywki, miasto proponuję naukę historii techniki wojskowej GRYF odwiedzając tamtejsze muzeum. Tego nie da się opisać- to trzeba zobaczyć! Więcej informacji uzyskacie pod adresem: http://www.wejherowo.pl/ Pozdrawiam :)

Gość gość
pojadę trochę wcześniej do Iranu z http://alienatours.pl wyjazd zapowiada się świetnie bo zwiedzą oczywiście wszystkie najważniejsze miejsca i poznam kulturę tego kraju a oprócz tego będę mógł odwiedzić irański dom, palić fajkę wodną czy wejść na dachy domów a więc zanurzę się w codziennym życiu mieszkańcu to mi się bardzo podoba

Gość gość
Ja wybieram się z mężem do Kołobrzegu i wybraliśmy już hotel www.ms-probiznes.pl . Hotel jest blisko plaży i są w nim dodatkowe atrakcję takie jak strefa spa i strefa fitness, sauna. Z tego co widziałam na stronie to mają też miejsce dla dzieci typu kulki .

Gość gość
Pewnie jak co roku nad Bałtykiem.

Gość gość
Wow. Portugalia to coś dla mnie, bo zakochałam się w języku portugalskim. Chciałabym móc go słuchać na okrągło. To byłyby fajne wakacje, ale nie stać mnie.

Gość Amimba
O wakacjach jeszcze nie myślałam, ale za to mąż pomyślał o majowym weekendzie i zrobił mi taki prezent, bo niedawno miałam urodziny https://www.wyjatkowyprezent.pl/prezent/rodzinny-weekend-w-gorach-zakopane-okolice Pojedziemy sobie z córeczką na odpoczynek. Powiem szczerze, że to był strzał w dziesiątkę, bo potrzeba mi takiego oderwania od codzienności i zmiany miejsca.

Gość gość
Też myślę o jakimś wypadzie w góry na majowy weekend, ale niekoniecznie do zakopanego. Wolę zdecydowanie Bieszczady.

Gość gość
W górach, nad morzem i marzy mi się jakiś ciepły kraj w grudniu

Gość gość
W tym roku w czerwcu jadę do Sarbinowa. Mam zarezerwowany domek

Gość gość
Ja pojadę na Mazury, dawno nie byłam, a pięknie tam. Jedziemy ze znajomymi samochodem i długo się zastanawialiśmy, jak to ogarnąć, bo nas kilka osób jest i bagażu trochę też. Znalazłam firmę, która wypożycza bagażniki do samochodów :D wyjazd uratowany :D

Gość gość
U Babci. :-)

Gość stiwis
Ja też w Turcji spędzam wakacje w Otium Hotel. Już nie mogę się doczekać. Wyjazd zapowiada się fantastycznie :) Jadę z biura Coral Travel, bo mieli najlepszą jak dla mnie ofertę i jakoś to biuro budzi moje zaufanie, a jednak podczas wakacji bezpieczeństwo to ważna rzecz

Gość WiolettaP
Cześć. Mi najbardziej podobają się wakacje na plaży. Dlatego też często jeżdżę z mężem nad morze. W tamtym roku byłam w Gdańsku i naprawdę mi się tam spodobało. Na stronie http://wakacjenadmorzem.pl znalazłam tani nocleg i byłam bardzo zadowolona. Pozdrawiam.

Gość gość69
W połowie sierpnia tydzień na mazurach na łódce ze znajomymi, miałem jechać z dziewczyną ale mnie zostawiła dla innego. Na początku września z tymi samymi znajomymi Malaga - 11 dni. To będą udane wakacje

Gość gość
Polecam Maroko i Turcję - byłam tam i jest cudownie. A jeżeli chodzi o to z jakiego biura podróży korzystaliśmy to wybraliśmy biuro z polecenia koleżanki, która chyba była z nimi już wszędzie i jest to biuro http://www.redotravel.pl/.

Gość gość
nigdzie, jestem sam i nie mam za co jechać.

Gość forysska
tez miałam nie jechać, ale znalazłam fajną ofertę w biurze Coral Travel i wyjazd dla 2 osób do Turcji i nie mogłam się oprzeć - nie sądziłam, że w środku sezonu znajdę taką ofertę a jednak. Do tego kompleks basenów, hotel jak marzenie i wszystko zorganizowane, więc nie ma o co się martwić