Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tym miłym facetem

Polecane posty

Gość gość

niestety, zauwazyłem że ludzie mówią że jestem miły. To może wydawać się plusem ale niestety w kontaktach z kobietami niszczy wszystko. Na każdej randce jestem miły, rozbawiam a czas ze mną mija szybko. Dziewczyny zawsze się śmieją i jest miło. No właśnie. Potem dostaję wiadomość że niestety ale teraz nie są zainteresowane związkami. No i na tym się kończy. Każda koleżanka szybko daje mi do zrozumienia że to tylko koleżeństwo. Przyzwyczaiłem się do tego ze jestem sam. Mam 25 lat. Ludzie mnie lubią, mówią że wyglądam na szczęśliwego człowieka a tak naprawdę mam depresję, potworną depresję. Jestem samotny, nie mam nikogo. nie ma kogo przytulić ani złapać za rękę , nikogo komu mógłbym powiedzieć coś naprawdę pięknego i od serca. Dlaczego wszyscy chcą się ze mną tylko przyjaźnić? ;

Gość gość
ktos odpowie

Gość gość
bo moze jestes niedojrzaly do zwiazku, tak czesto bywa, samo bycie milym nie wystarczy, nie znamy cie, wiec ci nie powiemy

Gość gość
Jeżeli są ludzie którzy chcą się Tobą przyjaźnić to się ciesz, bo ja nawet tego nie mam. Czasem mam wrażenie że jedyna szansa na lepsze życie to przyszłe wcielenie.

Gość gość
to, co napisales to za malo, by wyciagac obiektywne wnioski, dlaczego jestes sam

Gość gość
Jako kobieta, powiem z wlasnego doswiadczenia, ze spotkalam kiedys faceta, ktory jak sie poznalismy na 1 randce mowiac troche o sobie powiedzial m.in. "jestem mily". Niestety na spotkaniu wg mnie "blaznowal", byl bardzo infantylny, opowiadal jakies glupie historie, z ktorych sam sie smial, glupie zarty w sposob bardzo ostetntacyjny i wygladalo to zalosnie. Sprawial wrazenie w moim odczuciu jakby na sile chcial mnie rozbawic jak komik. Niestety w moim odczuciu byl infantylny, dziecinny bardzo, co skreslilo go jako kandydata na partnera, a nawet na druga randke.

Gość gość
"Sprawial wrazenie w moim odczuciu jakby na sile chcial mnie rozbawic jak komik. Niestety w moim odczuciu byl infantylny, dziecinny bardzo, co skreslilo go jako kandydata na partnera, a nawet na druga randke. " W sumie tak o tym nie pomyślałem, może masz rację. Czasami pewnie za bardzo błaznuję. Moze jakieś inne panie się wypowiedzą?

Gość gość
Kobiety chca tak do 30 a teraz nawet do 40 zwyklych dupkow, bucow, palantow tacy sa w ich oczach mescy.

Gość gość
dziś tak dokładnie jest dopiero jako samotne matki zaczynają się rozglądać za miłymi, czułymi chłopakami

Gość gość
Jesteś sam, bo nie wyglądasz jak model :)

Gość gość
Kobiety są wzrokowcami chcą niewiarygodnie przystojnego faceta, który zachwyca każdą kobietę na przejściu.