Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyczyna upadku kafe ? Plebs ma internet.

Polecane posty

Gość gość

Odtąd na kafe przesiadują gimnazjaliści, trolle, i ludzie zaburzeni psychicznie.

Gość gość
dla mnie plebsem to ludzie którzy chodzą do pracy

Gość gość
Tu siedzą normalni ludzie czyli gorszy sort.

Gość gość
To wszystko przez 500+ wczesniej bylo lepiej

Gość gość
Normalni ludzie, którzy piszą o kupie ? Chyba zaburzeni psychicznie wariaci, albo po prostu trolle. Obstawiam to drugie, zwłaszcza pewnie gimnazjaliści w wieku 13-16 lat, którzy myślą, ze są śmieszni z tymi żartami.

Gość gość
Ja mam 43 lata i czasem piszę o kupie ale w sensie seksualnym, tzn. że chciałbym być zdominowany toaletowo przez kobietę. Tak więc nie jestem ani trolem ani zaburzonym psychicznie więc nie generalizuj.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
Ja piszę o wyższości Namysłowa nad Warszawą.

Gość gość
Ja mam 43 lata i czasem piszę o kupie ale w sensie seksualnym, tzn. że chciałbym być zdominowany toaletowo przez kobietę. xxx Dlaczego akurat na tym forum poruszane są takie tematy zazwyczaj ? Bo siedzą tutaj takie trolle, jak ty, którzy wypisują bzdury i podszywają się pod innych. 43 latek, to niech na ciebie żona nasra, a nie wypisujesz głupoty, w dodatku na ogólnym. Widać, ze ci się nudzi.

Gość gość
Poważna kobieta niby a takich rzeczy nie wie, że są fantazje, o których żonie nigdy się nie mówi? Uważam, że to nic takiego jak raz w miesiącu zabawię się w studio BDSM, tym bardziej, że wywiązuję się ze swoich obowiązków całkiem dobrze i moja rodzina żyje na przyzwoitym poziomie.

Gość gość
Ja tez jem kupe ale tylko swoja bo nikt mi nie chce narobic:O

Gość gość
Nie jestem kobietą. W dodatku nie daje się nabrać na takie trolowanie, i ściemy, jakich pełno na kafe, podobnie jak na twoje. Większa tutaj część postów i tematów, to zwyczajne ściemy i trolling plebsu.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolniony z przebiegu tego forume To forume jest bardzo fajnym miejscem do spotkań między gatunkowych i wewnątrz lokacyjnych

Gość gość
Skoro tak uwieliacie plebs to obejrzyjcie sobie serial komediowy "Plebs" na ATM Rozrywka. Z dedykacją dla was powinni jeszcze nakręcić serial " Patologia", bo to drugie wasze ulubione słowo. Jeszcze zabawnie brzmi "siedzi na forum", jak w więzieniu. Mnie się wydaje, że kilka osób pisze stale i zakłada tematy, wiadomo jakie, jedni się użalają i pocieszają, ogólnie jest słabo i nudno aktualnie

Gość gość
coś mi zeżarło B ☺

Gość gość
moje ulubione słowa to: żenada, żenua, patologia, lol, omg i jeszcze parę by się znalazło

Gość gość
internet jest wszędzie, teraz normalnie wszyscy jesteśmy na niego skazani. Od przedszkola właściwie aż do upierdliwej starości. Skazani na internet, jak nieboszczyk Rysiek na bluesa