Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję pomocy w wyborze fotelika tyłem

Polecane posty

Gość gość

Hej, szukam bardzo bezpiecznego fotelika montowanego tyłem do vw sharan najważniejsze dla mnie jest bezpieczeństwo. Córka 8 miesięcy 9 kg prawie samodzielnie siada zupełnie się nie znam na fotelikach a jak byłam w sklepie to urwanie głowy tyle tego było. Jakie foteliki macie?

Gość gość
A dlaczego rezygnujesz z nosidla? Dziecko w większości nosidełek może jeździć bezpiecznie do 13 kg.

Gość gość
Pewnie sie w kombinezonie nie miesci - jesli tak to proponuje kupic soecjalny spiwor do fotelika, zeby tylko twarz bylo widac, i wozic bez kombinezonu, w ktorym i tak wozic nie powinno sie. W nosidle mozna spokojnie wozic poki glowa nie wystaje, my zrezygnowalismy po rowno 15 miesiacach, a syn do malych nie nalezy. Odpowiadajac na pytanie mamy axkid minikid, ma test plus i cena jako tako. Nie nadaje sie dla niemowlaka, bo sie nie rozklada, dziecko siedzi dosyc wyprostowane, mozna jedynie odchylic, docisnac oparcie do przedniego fotela.

Gość Stima
A już wyrosło z nosidełka? My zrobiliśmy przesiadkę na recaro zero 1 ze względu na to że jest obrotowy i bezpieczny ~ 11 miesiąca, ale jest to fotelik 0-18 więc teoretycznie już teraz też możliwa jest "przesiadka".

Gość gość
ja mam Besafe izi kid do 104 cm, najnowszy model za 2 koła z bocznym SIP

Gość gość
i dodam, że sąsiadka, która wszystko ode mnie małpuje zaraz zgapiła ten fotelik , wcześniej wózek stokke tez

Gość gość
My mamy Klippan kiss 2 plus

Gość gość
Axkid lub joie

Gość gość
Axkid rekid

Jeśli zależy Ci na profesjonalnym doborze fotelika, to absolutnie nie kupuj go przez internet, lub w markecie! Polecam Ci fotelik.info. Jest to centrum bezpieczeństwa, które swoje siedziby ma w Warszawie i Chorzowie. Wizyta w takim salonie wygląda tak, ze wjeżdżasz autem do dużego, profesjonalnego pomieszczenia, które od sufitu po podłogi wypełnione jest najlepszymi fotelikami ze wszystkimi testami zderzeń :) Panowie technicy dobierają fotelik stricte pod Twój samochód i Twoje dziecko. Po wyjeździe z takiego salonu masz pewność, ze fotelik jest pancernie zamontowany, a podczas ewentualnej kolizji, Twoje dziecko jest bezpieczne :) Pozdrawiam :) tutaj więcej informacji na ten temat -----> https://fotelik.info