Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDY Kobieta ma OBSESJE punkcie wygladu, doskonalosci , co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o tym?

Gość gość
sadze, ze ma kompleksy:D

Gość gość
Że też zacznę taka być :) Będę patrzeć na dietę, łazić do kosmetyczki, itd. itp. :) Myślę, że to nic złego jeśli oprócz przywiązywania wagi do perfekcyjnego wyglądu, ma się jeszcze inne zainteresowania.. ;)

Gość gość
Obsesja na prawie idealnym wygladzie, prowadzi do neszczescia

Gość gość
gość dziś Dlaczego? A może na odwrót..

Gość gość
To wszystko sporo kasy kosztuje kosmetyczka, fryzjer, kosmetyki pielegnujace i inne bajerki

Gość gość
nie rozumiecie, ze obsesja a perfekcyjny wyglad to 2 rozne sprawy? przy obsesji to nawet paznokiec o pol milimetra zle obciety jest powodem do frustracji:D

Gość gość
Mam taką znajomą. Przebywanie w towarzystwie takiej osoby to dramat o ile samemu nie jest się taką perfekcjonistką w zakresie zaje/bistego wyglądania. Znajoma często nawija o diecie, bieganiu, nierzadko też i o tym kto ją skomplementował jaka to ona pikna. Byłam z nią na weekendowym wyjeździe i niestety miałam okazję widzieć dość często jak robiła sobie selfie robiąc przy tym dziwne miny i jeszcze te komentarze "ojej tu nie tak wyszłam, tam nie tak" a wyglądała w porządku. Wypaliłam jej w końcu, że ma chyba zakusy na zostanie miss universe i że jak tylko straci na urodzie, to chyba życie jej się zawali. Uzmysłowiłam sobie, że nie chcę przebywać z taką osobą, źle to na mnie wpływa.

Gość gość
Gdy kobieta prawie caly czas gada o wygladzie, urodzie, to jest naprawde meczace.

Gość gość
gość dziś nie rozumiecie, ze obsesja a perfekcyjny wyglad to 2 rozne sprawy? przy obsesji to nawet paznokiec o pol milimetra zle obciety jest powodem do frustracjismiech.gif TAK TO SOBIE TLUMACZ.

Gość gość
gość dziś - no dla mnie jest i już wiem, że w życiu już nie chcę takiej koleżanki. Już wolę nie mieć żadnych niż taką perfekcyjną miss powiatu, która robi dramat z powodu lekko napuszonych włosów od deszczu. Zwłaszcza, że sama mam trochę defektów wyglądu, na większości zdjęć wychodzę fatalnie i takie robienie mega problemów z kompletnych du/pereli tylko dodatkowo mnie dołuje, bo co ja mam powiedzieć/zrobić? Chyba tylko zamknąć się w chałupie i nigdzie nie wychodzić, bo nie jestem super perfekcyjną fit-lalą, która budzi powszechny zachwyt.

Gość gość
A czy te prawie perfekcyje lale, sa takie super pociagajace? ehhhh

Gość gość
gość dziś gość dziś nie rozumiecie, ze obsesja a perfekcyjny wyglad to 2 rozne sprawy? przy obsesji to nawet paznokiec o pol milimetra zle obciety jest powodem do frustracjismiech.gif TAK TO SOBIE TLUMACZ. I co mam sobie tlumaczyc:D? nie wiesz po prostu co to jest obsesja:D Ja obsesji nie mam :P