Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co musi sie stac zeby kobieta w okolicach 40 zainteresowala się..

Polecane posty

Gość gość

25 latkiem. Taka +/- 30.

Gość gość
To mało prawdopodobne, żeby się zainteresowała. No taka jeszcze max 30 to może jeszcze...

Gość gość
Znowu ty zboczeńcu, ile jeszcze tematów założysz?

Gość gość
To nie ten zboczeniec.

Gość gość
jak jestes niedojrzały emocjonalnie prawie jak jej syn czy dzieci to po co jej trzecie dziecko 40+kobieta wolałaby kogoś dojrzałego partnera a nie dziecko które makaprys zaliczyc starsza i zwiać

Gość gość
to jest TAK zaliczysz apotemnaturalne zebedziesz szukła kogos z twojego rocznika albo młodszą tylkonaiwna uwierzy ze 10 lat strasza kobieta mogłaby by na dłużej czy stałe wiec czemu sie dziwic

Gość gość
Nie każdy chce zaliczyć..

Gość gość
napiszę ci jako kobieta 35plus .Mamm 38 lat i w życiu bym nie spojrzała na młodszego od siebie więcej niż rok dwa.dla mnie 30 latkowie to dzieciaki.

Gość gość
16.22 dokładnie.s

Gość gość
Kocham od 4 lat ta sama starsza 10 lat kobiete.

Gość gość
Mam 36 lat młoda nie jestem ale stara też nie i jeśli mam mówić to podobają mi się tylko młodsi o conajmniej 3 do 6 lat

Gość gość
Nie każdy młody facet jest niedojrzały emocjonalnie...

Gość gość
Zboczeńcy.

Gość gość
Ja mam 33 lata i tez podobaja mi sie 6 lat mlodsi faceci ale to dlatego, ze lepiej wygladaja niz rownolatkowie. Natomiast jesli chodzi o styl bycia to jest przepasc. Ci mlodsi sa wychowani zupelnie inaczej, sa bardziej roszczeniowi, wszystko chca na juz, nie umieja uwodzic tylko od razu mowia cos w stylu "jak chcesz uprawiac seks to wpadnij do mnie", sa do granic wyczuleni na punkcie tego czy kobieta nie chce ich wykorzystac finansowo i jak maja zaplacic 10 zl za herbate to juz jest dla nich cos nienormalnego. Poza tym zabawne jest to ze uwazaja sie za doswiadczonych zyciowo i "dojrzalych" a jak sie poslucha monologu takiego pana to widac, ze to dziecko.

Gość gość
A ja mam również 38 lat jak koleżanka wcześniej, nie uważam, by młodsi byli koniecznie niedojrzali i mam faceta 10 lat młodszego.

Gość gość
Mężczyzni są bardziej tolerancyjni. Zwiążą się z młodszą, starszą, chudą, grubą, biedną, bogatą, bezrobotną, wredną i pryszczatą. Kobieta nie.

Gość gość
Poprosic prokuraturę o pomoc w tych oszczerstwach !!! Sprawdzić komputery z jakich piszą i sprawdzić wszystko o co podejrzewała i na szczęście mieć kogoś kto to potwierdzi ;) odzywają się te k***y co ćpała z noworodkami na rękach!!!

Gość gość
musi się stać CUD

Gość gość
Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada...a te co z ciapolami żyły obleśnymi to już zapomniały jak po katach wacki ssaly???

Gość gość
Pedale j****y siedzisz jak ten ciec !!! I udajesz pokrzywdzonego listy każesz pisać żeby wkopać kogoś innego !!! Weź se swoje szmaty i cisnij kalfusowy żarcie podawac ty myślałeś ze co ze ja taka głupia ??? Oj żal !!! A ty fałszywa stara k***o bilet kup i z buta z*********j obłudna d******** z ciapakami sie tylko ustawiałaas bo kasę z tego miałaś !!!!!

Gość ooo nawiedzona i
poczochrana przez życie dała głos ;-) :-P

Gość gość
22:35 Do mnie to zupełnie nie pasuje, w te ramy mnie nie zaszufladkujesz, bo jestem przeciwieństwiem tego co tu opisujesz.