Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PaniBonna

Szafa na wymiar: koszty, specjalisci, itd

Polecane posty

Gość PaniBonna

Dziewczyny, gdzie szukacie specjlistów od szaf na wymiar? Marzy mi sie garderoba jak w Seksie w Wielkim Miescie, ale ciągle nie mogę trafić na kogoś, ktor kuma o co mi chodzi? Same projektowałyście? Macie kogoś? Jedyne informacje konkretne jakie znalazłam to w tym linku: w w w .vivus.pl/moje-finanse/jest-okazja-jest-pozyczka/ile-kosztuje-szafa-na-wymiar-zaprojektuj-swoja-garderobe/ ale chętnie dowiem sie jeszcze smaczków od tych, które mają szafe/garderobe na wymiar

ja tez dlugo szukalam kogos do garderoby i dopiero jak trafilam na wykonawce ktory wiedzial o co chodzi zrobilo sie konkretnie. nie projektowalam sama, ale duzo ustalalam w trakcie; najbardziej zalezy mi zawsze na materialach, ktore nie rozwala sie po roku. dlatego u siebie zaznaczylam zeby zrobic z mpb. wyglada lepiej niz zwykla plyta i duzo latwiej sie czysci (co wazne jak garderoba jest otwarta). jak bedziesz pytac o wycene to upewnij sie, czy robia z tego rodzaju plyty, bo nie kazdy chce sie z tym bawic. mnie tez pomogly lokalne grupy diy i znajomi z polecenia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować