Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffooox

Czy to zły pomysł na prezent dla chłopaka na święta?

Polecane posty

Gość ffooox

Ma 21 lat. Bardzo lubi samochody i gry komputerowe. Chciałam mu kupić portfel, ale mnie uprzedził i sam sobie kupił :( Więc szukałam w internecie jakichś inspiracji i wpadłam na bon na przejazd Lamborghini. Myślałam, że to super pomysł, ale po głębszym przemyśleniu bardzo się waham, ponieważ jazda miałaby się odbyć na torze w Poznaniu, gdzie mamy 100km drogi, dodatkowo przejazd to dwa okrążenia po 1,5km - raz jako pasażer z instruktorem, a raz jako kierowca. Wiadomo, były dłuższe przejazdy, ale na to mnie już nie stać. Jeszcze jedna sprawa - dam mu prezent w grudniu, a będzie mógł się przejechać w okolicach kwietnia, bo tak się rozpoczyna sezon. Ta atrakcja kosztuje 300zł, więc mało to nie jest i boję się, że nie będzie zadowolony, bo będzie musiał tyle kilometrów przejechać, żeby te 1,5km "odbębnić". Chciałam mu dać coś wyjątkowego, no ale teraz sama już nie wiem. Co o tym myślicie?

Gość gość
A ja bym chciał taki prezent, prawdopodobnie to będzie jedyny raz w życiu jak lubi motoryzację to jest ok. Co to 100 km godzina jazdy, a będzie o tym kumplom opowiadał przez 10 lat :) a dodatkowo pod choinką połóż się ty w stroju śnieżynki i powiedz że spełnisz teraz jego każda fantazje

Gość gość
mój też jest fanem komputerów i to akurat uważam na plus, bo duży wybór prezentów z tej kategorii. Zorientuj się jakiej marki sprzęt lubi lub w jakie gry gra. Przykładowo, mój jest fanem firmy Razer, więc kupiłam mu ich myszkę do kompletu z ich klawiaturą, którą już ma. Kosztowała niecałe 300 zł. Jeśli ze swojego sprzętu jest zadowolony i nie chce nic zmieniać czy dodawać to pomyśl o kartach podarunkowych do gier czy na konsole. Kiedyś swojemu kupiłam i wysłałam jako prezent grę na platformie steam, ale wiedziałam że chciał ją mieć więc nie było wtopy

Gość konikoni
Ja jstem zdania, że najlepiej robić prezenty funkcjonalne. Mój chłopak to programista komputerowy i gracz (robi gry na komputer) - kupiłam mu klawiaturę do komputera. Tzn on sobie wybrał tę https://mediamarkt.pl/komputery-i-tablety/klawiatura-usb-logitech-g413-carbon-920-008310 a ja mu ją sprezentowałam. Teraz dodatkowo jest w promocji, więc jak chcecie to warto skorzystać.