Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja to wymysl, mają ja tylko leniwi ludzie...

Polecane posty

Gość gość
tzn nie wiem, czy depresja nie powoduje spowolnienia, otępienia i ciężkości w ciele. Nie ma się sił, żeby cokolwiek zrobić. Uczucie jest, jakbyś cały czas na plecach nosił krzyż i ciężko na piersiach.

Gość gość
Bliska m mi osoba od 3 lat siedzi na rencie z tytułu depresji klinicznej, uniemożliwiającej mu wstawanie a co dopiero pracę. Orzecznik niezwiązany z psychiatrią. Nawet ZUS sobie wymyślił chorobę? A za biedni byliśmy, żeby dać im w łapę.

Gość gość
gość dziś Chodziło o zobrazowanie ci różnicy nasz psychiatro

Gość gość
Każdy człowiek się tak czuje, każdy ma gorsze momenty ale tylko nieliczni maskują w ten sposób swoje lenistwo nieudacznictwo pod przykrywką wymyślonych chorób. Rozumiesz różnice?

Gość gość
Jak zachorujesz to tez powiesz ze nie masz depresji?

Gość gość
Wtedy będzie skakał po lekarzach jak każdy taki idiota i nigdy się nie przyzna, że jest chory ;) Nie każdy kto ma depresję nie pracuje, ci którzy nie mogą to już naprawdę zaawansowany stan. Ja przez depresję właśnie mam tendencję się przepracowywać i wcale mi to nie pomaga.

Gość gość
a ja uważam że lenistwo nie istnieje. Bo człowiek ma naturalną w sobie energię która się w nim kumuluje i pragnie ją jakoś wykorzystać. Jeśli ktoś z jakiś przyczyn nie jest aktywny, tzn że coś jest nie tak z głową, albo ciałem, albo duchem.

Gość gość
gość dziś Serotonina wbrew powszechnemu przekonaniu produkowana kest w jelicie grubym. Wystarczy miec chore jelita i dol gotowy x To jest własnie to. Trują nas chemicznym żarciem z marketów. Rolnictwo jest u nas na modłe unijną, a tam sypią chemią żarcie az iskry lecą, plus bycmoze GMO juz wpi3rdalamy, mleko w kartonach to nie jest mleko tylko obrabiany termicznie erzac.. co wy ludzie debatujecie, czy jest depresja czy jej nie ma, jak my zyjemy w czasach gdzie zaraz wejdzie w zycie ostra depopulacja, ktora jeszcze pare lat temu była tylko teorią spiskową? Szulc z Unii ten buc juz ma plan zeby znieść w unii odrębność narodową... za 8 lat ma to wejsc w zycie.. to juz jest praktycznie koniec, do piachu przyjdzie człowiekowi...

Gość gość
Duchem... Tak to na pewno opętanie.

Gość gość
tzn a propo wymyślonych problemów. Może problemy same w sobie są wymyślone, nie zmienia to faktu, że niektórzy nas tkwią od urodzenia w otoczeniu ludzi, którzy wysyłają do siebie mega negatywne emocje/energie, ona w ludziach się kumuluje i czasami jak nie można sobie z tym poradzić to się kończy różnymi chorobami psychicznymi, w tym depresją.

Gość gość
Tak mam depresje i fobie spoleczna. Czy jestem leniem? Chyba nie mam na to czasu 2 malych dzieci, praca do pozna i 0 rodziny czy orzyjaciol do pomocy poza mezem ktory pracuje 6 d i w tyg do 20. Len ze mnie straszny, szkoda gadac.

Gość gość
Jak zachorujesz to tez powiesz ze nie masz depresji? Ja nie zachoruje, bo ta choroba nie istnieje. Nie biorę narkotyków i prowadzę zdrowy tryb życia, pracuje, wiec zaburzenia w glowie tego typu mi nie grożą.

Gość gość
ktoś dobrze napisał, żeby być trollem trzeba miec chociaż trochę inteligencji. Z drugiej strony jest naprawdę masa idiotów którym się wydaje, że mózg to magiczny narząd który nie choruje :D

Gość gość
22:19 no to tylko gratulować, ciesz się zdrowiem i życiem. Dlaczego ludzie z wymyśloną depresją są dla ciebie problemem? Może im zazdrościsz bo sam chciałbyś poleniuchować, a ze lenistwo zbyt mocno by uderzyło w twoje poczucie wartości, to sobie na nie nie pozwalasz ?

Gość gość
dziś Fobia społeczna, ale męża znalazłaś? Co do gorszego samopoczucia, zbadaj hormony.

Gość gość
ten temat wygląda trochę tak : patrzcie jaki jestem zdrowy i z******ty, a ci wszyscy udawacze to takie leniuchy (czyli gorsi ode mnie), taka słaba chęć dowartościowania się. Albo autor tematu, ma chorą osobę w swoim otoczeniu i bardzo jest mu to nie na rękę, albo bardzo go to boli i tutaj nam to pokazuje,, jak bardzo cierpi przez tych udawaczy

Gość gość
Badalalam hornony, tarczyce, serce , mialam kolanoskopie, wit d3 wszystko ok. Jestem mezatka od 12 lat wtedy nie bylam chora. Odzywiamy sie zdrowo, suplementujemy sie. Wiec nie pisz glupot

Gość gość
Przede wszystkim to idiota, pyta się jak z fobią społeczną znalazła męża - bo przecież fobię społeczną ma się od urodzenia

Gość prawi 117
depresja oczywiscie istnieje , ale.,,.,. większosc ludzi myli depresje ze zwyklym dolkiem depresja trwa latami ,

Gość gość
niby jak? Od razu każdy pisał, że idiota założył ten temat :P