Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uzależnienie

Polecane posty

Gość gość
Jak można być z kimś z litości ??? Kłamać a to tylko dla tego żeby bronić siebie !!! Straszne i tragiczne tak to on wciągną ja w takie środowisko !! A ta co ssa paki wacki zawsze będzie dziwkA!!!

Gość gość
Nie, ona nie jest taka przez kogoś, ona świadomie wybiera. Nikt na siłę nie zmusza jej do robienia tego co robi. Kieruje nią nałóg. Po prostu.

Gość gość
i co dalej chcecie wydawać opinie na tej klozetowej temat ??? W jakiej patoli on się wychował??? Niech przypomni sobie frajer gdzie był przez 5 lat !!!! W życiu dziecka swego pewnie nie przebrał bo się książę brzydzi

Gość gość
Ze co??? Ze niby na żarcie nie miał dla dziecka ??? Buhaaaaa !!! Każdy wie za co to się stało !!!!huj mu w ryj!!!

Gość gość
proszę nie trollować tematu. O czym wy piszecie, do k***y nędzy. rozumy wam kompletnie wypaliło?

Gość gość
Jeżeli ktoś nie powie sobie wprost tak mam problem to nie z tego nie będzie...będziecie wracać do tego nałogu ze zdwojoną siła. Nie trzeba się oszukiwać bo żyjemy w bardzo trudnych czasach i poradzić sobie z problemami, pędem życia nie jest łatwo i stąd są czasem takie problemy. Najważniejsze to sobie pomóc i zrozumieć co się z nami dzieje - jesteśmy tylko ludzimi. Mój znajomy korzystał z pomocy ośrodka http://drogadodomu.info/ - bardzo mu pomogli w już krytycznym momencie i teraz wychodzi na prostą drogę.