Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaszanka nie mozliwe ze zjadłam

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży wczoraj teść smarzyl sobie z cebula kaszanke oczywiście kupna i wiecie co? Zjadłam mu większe pol porcji. W życiu nie miałam kaszanki w ustach. A dzisiaj mam ochotę zjeść teraz zaraz :D ale wyczytalam w sieci ze nie zaleca się jeść kaszanki ciężarnym

Gość gość
A to ciekawe bo ja w ciąży też miewałam ochotę na kaszankę i potrafiłam ja zjeść z surówką z kiszonej kapusty a nie słyszałam żeby nie zalecano ciężarnym jeść kaszankę,

Gość gość
dziś nie zaleca się jeść surowej kaszanki nie tylko ciężarnym

Gość gość
Po prostu czytałam jakiś artykuł. Ze we krwi moga znajdować się bakterie. Ale przecież nie jemy jej surowej teść mocno przypiekl na patelni z cebulką aż tak skorka była chrupiąca. To była kaszanka gryczana w jelicie.

Gość gość
Jeśli kaszanka jest świeża i dobrze usmażona, to na pewno nie zaszkodzi. Nie zaleca się przede wszystkim na surowo (bo krew), no i w ogóle jest tłusta i mało wartościowa. Ale taka dobra...

Gość gość
Kupiłam ponad kilo farmetycznie pakowana za 16 zł kg. dobrze usmażylam z cebulką :) zapraszam :)

Gość gość
Jeszcze Lubie i lubiłam wątrobę z kurczaka z ananosem mniam. Tez podobno nie wolno bo za dużo witamin A. Dajmy spokój. Nie dajmy się zwariować

Gość gość
Watrobki poprostu nie mozna w duzych ilosciach, ale raz na jakis czas absolutnie nie zaszkodzi.