Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopalacze gdzie kupić ?

Polecane posty

Gość gość

Dopalacze gdzie kupić legalnie robione z zamiennikami czy bez leg psiorom się nie poda dawać pisać ten kto lubi te stany ☺łódź najbardziej mnie interesuje

Gość gość
W Monarze...i na cmentarzu.

Gość policja997
Ja znam dobrego dilera, daj znać dam ci namiar

Gość gość
Hipster wypier śmiecu ciebie palcem robili nie brałeś nie lubisz to po co bzdury piszesz wiesz o tym dobrze ze na realu byś dostał w ryj p*****l się robiło cie palcem ? Wszystko dla ludzi prawda ? pisać ludzie śmiało to przyjemność c***y precz

Gość gość
Policja997 Ale ty kurde dowcipny jesteś ah hahaha Znasz to dawaj łodziane pisać dojścia są łatwe ja wiem umiem załatwić ale ja szukam mocnych bo słabe juz mnie nie kręcę serio p997 chcesz mój nr tel ? Mordeczko

Gość gość
Ludzie pisać

Gość policja997
22:15 Ziomek ja bym ci towar ogarnął raz dwa ale w Krakowie. W Łodzi nie znam nikogo, nie mój rewir ;)

Gość gość
Ziomos pozdrawiam Cię ja wyszedłem niedawno z ciupy w łodzi było bardzo dużo sklepów stacjonarnych działających legal było co brać kac nie był tragiczny Psy nie mogły się dopieprzyc do towaru to wymyślili ze będą karać właścicieli lokali użytkowych A w internecie nie kupuje bo tu najgorsze g Kot we worku nie dla mnie

Gość policja997
22:29 Dlugo siedziales? Teraz lepiej uwazaj bo syf sprzedaja

Gość gość
Półtora roku Mordo wiem ze syf teraz jest kombinuje gdzie się da Dlatego nawet tu pytam w lutym w łodzi to kilkunastu właścicieli sklepów się powaliło od lutego to u mnie w tym temacie tragedia