Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mógłby być moim ojciec, ale ja go kocham

Polecane posty

Gość gość

Stało się, zakochałam się w nim. Różnica wieku jest duża, 27 lat, ale jeszcze nikt nie czytał tak we mnie jak w otwartej księdze jak on. Znacie przypadki, że się udało? Boję się, że rodzina się ode mnie odwróci

Gość gość
Co mam ci napisac Kochana? Dla mnie to nierokujace na dluzsza mete. Ale jak chcesz przezyc romans, poczuc sie ksiezniczka, byc rozpieszczana, to czemu nie. Wolno kazdej pobawic sie ze starszym, znudzonym zyciem panem. Bedziesz dla niego swiezym powiewem, podnieta, checia udowodnienia sobie, ze dziala na kobiety jeszcze. Gorzej jak wypadnie dysk, odezwa sie hemoroidy, prostata, zgaga. Coz - wkrotce moze a bedziesz ziolka parzyc, masci kupowac, zamawiac wiagre. Zwracaj twarz ku sloncu, a nie bedziesz widzial cieni (niewidoma Helen Keller). Elena

Gość gość
Coz , dzis taka moda na zwiazki - ojciec -corka, on jest starszy wiec Cie po prostu przejrzal ,jaka jestes, z mila checia sobie poflirtuje z mloda kobieta, ktory facet by odmowil :D twierdzisz ze sie zakochalas, a on ? on moze tylko udawac..

Gość gość
Skąd skarbie wiesz ile mam lat i ta różnica 27, nieletnia jesteś? :-P ...prawdę mówiąc tak podejrzewałem

Gość gość
Ja się zakochałam w 18 lat starszym, wierze ze nam się uda i wam też... Dla mnie to bez znaczenia, że ma więcej chorób nadciśnienie itd. Poza tym jest przystojny, inteligentny i zabawny

Gość gość
ja się zakochałam w 15 lat starszym i też wierzę, że nam się uda :)

Gość gość
Miłość nie patrzy na wiek :)

Gość gość
A ja bym sluchala glosu serca, moim zdaniem w milosci nie ma co kierowac sie rozsądkiem ;) no chyba, ze facet jest chamem czy damskim bokserem, albo nierobem to wtedy tak. Ale jesli chodzi o takie "przeszkody" jak roznica wieku, narodowosc itd. to powinno sie tylko sluchac glosu serca

Gość gość
zresztą sama mam 19 lat starszego i mi to nie przeszkadza ;) Co wiecej, ja uwielbiam starszych facetow, niesamowicie mnie krecą. wiem, ze u Ciebie to wieksza roznica, ale tez do przezycia