Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy tatuaż

Polecane posty

Gość gość

Marzę aby zrobić, lecz malutki. W sumie to boję się bólu. .. macie jakieś rady? Czy sprawdza się jakoś wcześniej reakcje na barwnik czy nikt i to się nie martwi?

Gość gość
Jak się pielęgnuje zrobiony tatuaż? I ile czasu?

Gość gość
Maść emla i nic nie będziesz czuła. Ja też właśnie tak chciałam i zrobiłam sobie Ale duży i wyszedł tragiczny i teraz muszę iść na cover, chciałam zaoszczędzić a wyszło... Zastanów się 10 razy za nim to zrobisz

Gość gość
No i jakie miejsca są najmniej wrażliwe?

Gość gość
Gościu pewnie chodzi tobie o estetykę wykonania? Ja tam wiesz szaleć nie chce. Jakiś drobiazg symboliczny. Chyba zepsuć tego raczej się nie da?

Gość gość
A dlaczego chcesz miec tatuaz? Mnie interesuja takie decyzje.

Gość gość
Po pierwsze podobają mi się Po prostu wielkie u kogoś. Coś się podoba lub nie. Mnie tatuaże się podobają. A chce zrobić np literke imienia dziecka które jest dla mnie najważniejsze w życiu. Żeby zaspokoić potrzebę ale nie żałować że źle wyszło i się wstydzić.

Gość gość
Zawsze marzyłam o tatuażu w końcu się zdecydowałam i teraz płakać mi się chce. Najbardziej wrażliwe kark, zebra ogólnie na kości. Ale na prawdę z tą mascia nic prawie nie czuć

Gość gość
Dlaczego chce co się płakać? Brzydko wyszło? W widocznym miejscu?

Gość gość
Nie sprawdza się uczulenia na barwnik, jak jesteś alergikiem to unikaj czerwonego bo tylko ten uczula. Można nałożyć maść znieczulającą (niewiele daje moim zdaniem). dbanie zalezy od osoby, przez pierwsze kilka dni smaruj mascią (tatuażysta poleci ci jaką), potem nie wystawiaj na słońce. Proste :)