Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest wg Was olewanie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli napisałam do faceta wczoraj on zaproponował spotkanie we wtorek ja się zgodzilam i dzisiaj obiecał ze napiszę dzisiaj wieczorem żebyśmy popisali i nie napisał ? Jesteśmy ze sobą rok czasu i zwykle się odzywa jak obiecuję ale dzisiaj tak zrobił :(

Gość gość
Pewnie poszedł sobie porochać na innej, musisz poczekać w kolejce na swoją kolej, ciesz się nawet z tego że co jakiś czas się odezwie.

Gość botaniczka
częste podlewanie niewielkimi ilościami wody powoduje, że woda dostępna jest dla roślin jedynie w górnej warstwie gleby. Nie należy podlewać roślin często i mało, gdyż woda nie przesiąka do głębszych warstw.. Rośliny nie tworzą głębokiego systemu korzeniowego, nie sięgają do głębszych warstw, gdyż pobierają wodę z płytkich warstw. Niestety płytkie warstwy gleby szybko wysychająe jest bardzo ważne

Gość gość
Olewanie lub brak nastroju na pisanie, ze wskazaniem na to pierwsze (jestem facetem).

Gość dobra zmiana
moze wpadl pod samochod zepsulo mu sie to urzadzenei ktorym mial napisac czy milion rzeczy. chyba prosciej napisac i jego zapytac dlaczego nie napisal niz na forum :O baba nigdy nie wpadnie na najbardziej oczywiste rozwiazanie.