Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja16

Jak schudnać

Polecane posty

Witam wszystkich mam problem chce schudnac najwiecej z brzucha ,moja waga na dzien dzisiejszy to 70 kg .. wzrost mam 165 cm .. Jem tak 4-5 posiłków ale bez sniadania .pije tak gdzies 1l wody ,zielona herbate codziennie 2x jem codzinnie jakiegos batona chipsy itp ,, Pracuje na 2 zmiany wracam pozno do domu , nawet nie mam siły na jakies cwiczenia. Jak moge schudnac czekam na odpowiedzi

Gość gość
Ja od zawsze miałam problem z nadwagą ,walczyłam na różne sposoby ..tabletki odchudzające ,głodówki to powodowało jedynie efekt jojo i zamiast chudnąć kilogramów przybywało co raz więcej .Jakiś czas temu trafiłam na tę dietę http://dieta-luks.pl/44535 ,schudłam już 8 kg i nie ma żadnego efektu jojo ,jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję że w przyszłym roku uda mi się wrócić do rozmiaru jaki miałam gdy byłam nastolatką czyli 38

Gość gość
Rzeczywiście im dłużej biorę Slimunox i widzę jakie efekty daje branie tych tabletek tym bardziej jestem zmotywowana aby schudnąć jeszcze więcej.Na razie muszę się pozbyć niechcianych kilogramów a potem powalczę o to aby mieć ładniejszą figurę.

Gość gość
Polecam regularną dietę i choć 2 razy w tyg aktywność fizyczną. Mnie w schudnięciu pomaga na co dzień catering dietetyczny z https://www.maczfit.pl/, widzę efekty - regularne i dietetyczne posiłki to podstaw, wiem z własnego doświadczenia.

Gość gość
Jak dla mnie nie ma lepszego środka który jest skutecznie wstanie wspomóc odchudzanie jak Slimunox. Wcześniej chwytałam się praktycznie każdego możliwego sposobu i nie było efektów. Od czasu jak zaczełam brac Slimunox, a właśnie zakończyłam 2 opakowanie, to waga systematycznie spada. Na razie jest 7 kg mniej

Gość gość
Zwiększ ilość wypijanej wody do ok.2l i kup coś naturalnego na wspomaganie odchudzania, co jednocześnie będzie powodowało brak chęci na podjadanie. Jak dla mnie na chwilę obecną najlepsza okazała się habaicyna, którą polecił mi dietetyk. Widzę różnicę w wyglądzie mojej sylwetki. Wszystko dzięki temu, że w habaicynie znajduje się kapsaicyna, która wspomaga spalanie tłuszczu. Warto zapoznać się z badaniami dotyczącymi kapsaicyny a później zakup habaicyny.

Gość gość
Ja się na temat Foreverslim nie będę za dużo rozpisywała.Bo najważniejsze jest to że tabletki w moim przypadku okazały się skuteczne.Bez problemu dzięki tym tabletką poradziłam sobie na diecie.Nie chodziłam głodna nie miałam obniżonego nastroju.Wszystko odbyło sie tak jak powinno być.Efektem kuracji z Foreverslim jest spadek wagi o 15 kg.

Gość gość
Ja zdecydowałam się na zakup Foreverslimu ponad pół roku temu. Stosowałam te tabletki przez 3 miesiące. Schudłam w tym czasie 15 kilo i od tego momentu nie mam praktycznie problemów z wagą. Więc jak chcecie czegoś dokonać do lata, to faktycznie czas ku temu najwyższy

Gość gość
Ja zdecydowałam się na zakup Foreverslimu ponad pół roku temu. Stosowałam te tabletki przez 3 miesiące. Schudłam w tym czasie 15 kilo i od tego momentu nie mam praktycznie problemów z wagą. Więc jak chcecie czegoś dokonać do lata, to faktycznie czas ku temu najwyższy

Gość gość
Ja jestem z siebie bardzo dumna dałam radę schudnąć.Wspomagałam się Slimunox ale od siebie też wiele dałam.Pilnowałam diety ćwiczyłam i dzięki mojej ciężkiej pracy udało się.

Gość gość
Ja schudłam dzięki diecie z dostawą do domu, gotowe i zdrowe, a przede wszystkim zbilansowane posiłki w wersji dietetycznej pomogły mi zrzucić zbędne kilogramy po ciąży :) Zamawiałam z https://www.maczfit.pl/, bardzo polecam!

Gość Kamolka
Wystarczy trochę wiedzy, a wszystko wan sie uda. Dieta pudelkowa moze i jest ok ale 1200 czy 1500 ,kalorii to mozecie sobie w buty wsadzić i psuć dalej metabolizm podczas gdy srednio większość z nas na redukcji ma okolo 1800-2000 kalorii. Chyba, ze ktos tylko leży całymi dniami to może i 1500 będzie ok. Zapraszam na grupę na fb Piękne ciało to stan umysłu - czyli jemy i chudniemy FIT Tam zdobedziecie wiedze, porady, miła atmosferę, a nawet rozpiske diety przez specjalistów. Pozdrawiam

Gość 99Malwina99
Polecam zabieg kriolipolizę z falą uderzeniową. Polega na schłodzeniu komórek tłuszczowych w celu spowodowania ich rozpadu, efekty są naprawdę rewelacyjne. Ja zapłaciłam ok 1800 zł w Warszawie w CZS i powiem szczerze, że zdecydowanie nie żałuję nawet grosza! Nie znoszę ćwiczyć więc trudno byłoby mi osiągnąć takie efekty jakie uzyskałam po zabiegu. Poczytaj sobie o tym w necie, może się skusić, bo naprawdę warto.

Gość gość
Hej, wydaje mi się, że na początku powinnaś sobie założyć co chcesz osiągnąć a później małymi krokami dążyć do upragnionego celu. Wiadomo zwiększona aktywność fizyczna i zdrowe odżywianie do podstawa, jednak warto także pomyśleć o czymś co może przyspieszyć cały proces odchudzania. Ja w cudowne suplementy z reklam nie wierzę, może dlatego, że nigdy nic nie zadziałało na mnie, dlatego w momencie kiedy musiałam wreszcie się wziąć za siebie i zrzucić zbędne kilogramy to zdecydowałam się na Sibutramine 20mg. Jest to lek, który zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Efekty są bardzo zadowalające, w moim przypadku ok 11kg. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Gosi, kom 733 405 371. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.

Gość Tereso3
Odchudzanie to proces długotrwały, także trzeba mieć sporo cierpliwości. Ja wspomagam się czerwoną herbatą oraz serum wyszczuplającym z eveline. To serum w połączeniu ćwiczeniami daj***ardzo dobre efekty, kilka cm w obwodzie mi ubyło.

Gość gość
jeśli nie możesz schudnąć z powodu zaburzeń hormonalnych to polecam progesteron w kremie npc.Ale pierw lepiej przeczytać książkę / LEPSZE ZDROWIE DLA KAŻDEJ KOBIETY/T.NOCUŃ. Jest właśnie o stosowaniu tego kremu i jego leczniczych właściwościach na zdrowie kobiet .POLECAM O ZACHĘCAM DO PRZECZYTANIA.