Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona356644

Dziwny rodzaj Pedofila

Polecane posty

Gość Żona356644

Jest Pedofil który ma żonę i dwóch synów,podoba mu się płeć żeńska w wieku 8 miesięcy - 65 lat .Jednak wogóle nie interesują go kontakty seksualne z dziećmi lub osobami wyglądającymi dziecinnie. Bardzo podobają mu się dziewczynki jak i dojrzałe kobiety,widzi w tym piękno płci żeńskiej.Pedofil ten lubi dzieci,uwielbia przytulać jednak tylko własne i czasami znajomych.Wobec płci żeńskiej odczuwa jednak podczas patrzenia czy przytulania coś innego niż wobec własnej płc***ewien dystans i świadomość obecności płci żeńskiej. Pedofil ten jest kochającym ojcem ,kochającym dzieci i ich autonomię człowiekiem. Pytanie zasadnicze : Kto uczynił lub nazwał tego człowieka Pedofilem i za co ? To mój mąż dobry i kochany człowiek ,sąsiedzi mają go za Pedofila bo powiedział kiedyś że podoba mu się (z wyglądu oczywiście) 10 letnia córka sąsiadki,mówił że to bardzo ładna dziewczyna wyrośnie.Ze wszystkiego mi się spowiada,więc znam go na wylot,to jest człowiek twardo stąpający po ziemi.Pytałam go czy mu chodzi o kontakty sekksualne etc jak Pedofilowi,on odpowiedział że podziwia piękno natury w każdym wieku a kontakt seksualny z dziećmi uważa za totalnie chory,bo jak można czepiać się dzieci w ten sposób.Powiedział mi nawet coś takiiego " Gdy stwierdzam fakt że ktoś ma ładną pupę to robię coś złego,np: gdy podoba mi się pupa kobiety i widzę podobne kształty u 12 letniej dziewczynki to mam rzec że ta mniejsza nie istnieje lub jest brzydka ?"

Gość gość
Ludzie naprawdę już głupieją .Pedofil ma potrzebę wykorzystania dziecka i jeżeli ktoś takiej potrzeby nie ma ,nie potrzebuje takich relacji to jak może być pedofilem ! To nie logiczne.

Gość gość
Ludzie teraz nazywają pedofilem normalnego zdrowego faceta który jest napalony na dziewczynę w mini z dekoldem, długimi nogami w ogromnymi piersiami wymalowaną jak dzifka i ma 14 lat. Prawdziwego pedofila kręcą dzieci, które wyglądają jak dzieci a nie jak 20 letnie kobiety.

Gość gość
Prawdziwi pedofile kręcą się przy piaskownicach, pracują z małymi dziećmi, a policja wyłapuje mężczyzn którzy poderwali małą dzifke która miała już 10 partnerów, ale prawo wyznaczyło granicę na 15 lat, w Anglii jest to 13