Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna475

czy taka praca to wstyd?

Polecane posty

Gość bezrobotna475

dostałam oferte pracy dorywczej do konca grudnia...jestem dlugotrwale bezrobotna,bez zawodu. ...13 zl na godizne.to jest okolo 100zł dniowka. Praca polega na staniu w Biedronce obok kasjera,w mikolajowejczapce... i pakowaniu klientom zakupow:) Nie wymagaja zadnych umiejtnosci. Pocieszam sie tym ze nie bede niczego sprzątac. Ps.Mam 27 lat. Prosze o opinie...jest grudzien kazdy grosz sie liczy dla mnie.Mieszkam w malym iescie.cale zycie. Czy to wstyd zapakowac kolezankom z liceum ,sasiadom zakupy?

Gość gość
Beda sie smiali z Ciebie jesli spotkasz kogos znajomego.

Gość gość
w małym i na wsi nie, bo wiadomo że tam nie ma wielkiego wyboru w dużym to już mógłby być jakiś wstyd, jeśli nie jesteś studentką dzienną

Gość dobra zmiana
skoro wstyd pakowac zakupy a nie wstyd byc bezrobotna mimo ze nie ma kto pakowac zakupow to badz dalej bezrobotna:O

Gość gość
Zgadzam się z opinią powyżej. Moim zdaniem większym wstydem jest siedzenie na zasiłku kiedy ktoś proponuję Ci pracę.

Gość dobra zmiana
no i zawsze mozesz czekac jestes jak napisalas dlugotrwale bezrobotna bez zawodu wiec moze jaks rada nadzorcza sie trafi bo tam tez nie trzeba miec kwalifikacji :D albo ktos znajomy zalatwi posade pasozyta w urzedzie :O wtedy sie nie bedziesz wstydzic ze jestes kula u nogi na lasce podatnika.

Gość gość
Czemu wstyd? Zrob sobie ładne fale na włosach. Uśmiech ( walnij sete na chill out) i do roboty;) Daj spokoj;) zdziczalas na bezrobociu chyba. Masz faceta?

Gość gość
Wstyd to kraść i z d....py spaść.

Gość gość
Moim zdaniem to żaden wstyd i wszystko jest w porządku :)

Gość gość
zaden wstyd. Tylko nie pakuj tego z mina nieszczesnika, albo sztywna jak kij , ale z usmiechem

nie słuchaj ich, to jest wstyd jak h'uj + nogi Ci wysiądą i wyjdą żylaki, NIE OPŁACA SIĘ ~ wspomnisz moje słowa...

Gość gość
A mój mąż ma 11/h a tobie taką stawkę daja i się jeszcze zastanawiasz

Gość gość
Odwal się jak na sylwestra i pakuj! Może poznasz jakiegoś fajnego faceta! Wstyd to chodzić w akwizycji z badziewiem po biurach!