Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były mąż 40 lat znalazł sobie 16

Polecane posty

Gość gość
Ludzie ogarnięcie się to nie lata '80 czy '90 wszystko przesunęło się o 5 lat. Kiedyś 16 latka wyglądała i zachowywała się jak dziecko, dziś 13 latki wyglądają jak kiedyś 20 latki. Jak ty kiedyś dopiero tracilas cnotę to dzisiejsze małolaty w tym wieku mają 5-6 letnie doświadczenie i kilku partnerowi na koncie. Ty też po kilku latach bzykania i po przetestowaniu kilku rówieśników sprawdzałaś jak to jest z dojrzałym.

Gość gość
Daj sovie spokój, tym głąbom nie wytłumaczysz. Oni są za głupi żeby myśleć samodzielnie.

Gość gość
Nawet anal był? I ty piszesz ze to dobra dziewczyna? Toz to zwykle k****isko! Ja mam 30 lat i nigdy nie uprawialam anala a tutaj nastolatka to robi i to ze starym prykiem... Nie brzydzisz się jej? To jest chore

Gość gość
"Nawet anal był? I ty piszesz ze to dobra dziewczyna? Toz to zwykle k****isko!" x xDDDD Niby 30 latka a głupia jak but.

jestescie zboczeni erotomany to jakas glupia d***** ktora ma w glowie obrzydliwosci

Gość gość
Dymfna, może nim zaczniesz memlać jak bardzo współczesny świat scjodzi na psy, to douczysz się historii, co?

Gość gość
Był dylemat przez tego anala, ale wartość czlowieka nie mierzy się przez błędne decyzje tylko te dobre, a dla mnie liczy się wierność, szacunek do mnie, to dlaczego to zrobiła to głupota nastolatki

Gość gość
Co wy ludziska macie awersję do analu? A wracając do temat to: no i co, że ogląda? To już popatrzeć nie można bo znajdzie się jakaś nawiedzona ropucha? Wejdź na facebooka lub instagrama i na wlasne oczy przekonaj się, jakie fotki większość 15+ latek wrzuca publicznie a dopiero potem zacznij jazgotać :D

Gość gość
Czemu cię to tak ubodło autorko? Czyżby żal dupę ścisnął? :D

Gość gość
Hehe. A potem piszą stare, przechodzone, pomarszczone trzydziesty, że młode dziewczyny nie chcą starszych. Bzdura. Pocieszajcie się dalej. :D

Gość gość
To się nazywa zaklinanie rzeczywistości, życie we własnym świecie. Choćbyście nie wiem jak się atarały naginać fakty pod wlasne widzimisię to w żaden sposób nie zmienicie tym rzeczywistości, wy (nie)drogie, prukwiaste milfy po 40-50 :D