Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były mąż 40 lat znalazł sobie 16

Polecane posty

Gość gość

I nie jestem na nią zła, wręcz mi jej szkoda, bo dała się zbajerowac, mąż już mi się pochwalił co z nią robił... A spotykają się niedługo Widziałam ją raz i widać że dobra dziewczyna, ale zagubiona, cieszę się że nie mam córki...

Gość gość
To on ma skłonnośc***edofilskie. Dobrze, ze się rozwiodłaś z takim zwyrodnialcem

Gość gość
To wszystko przez ten internet.... Też znam takie przypadki, naprawdę szkoda tych dziewczyn, psychika zryta na całe życie, taki facet na pewno nie będzie chciał dla niej dobrze tylko dla siebie, wiadomo co fo oznacza

Gość gość
Dokładnie, to pedofil... Normalny facet 40-letni nie bierze się za nieletnie, bo to dzieci dla niego. A jej rodzice co na to? Ja gdybym się dowiedziała, że moja córka coś takiego odwala, to bym takiego dziada wykastrowała gołymi rękami. A córkę gdzieś zamknęła chyba. Rozumiem, że nastolatki są głupie, że hormony itd, ale bez przesady. Chyba, że dziewczyna z patologii i ma zaburzone postrzeganie rzeczywistosci.

Gość gość
Dziewczyna na pewno nie winna, ale co z tymi facetami? Pełno tych dziadów w sieci co polują na takie jak już prokurator zejdzie

Gość gość
Na kase nie poleciała bo on jej nie ma

Gość gość
on półgłówek, że za takie "małe" się bierze, ale i ona nie lepsza, że takiemu debilowi wierzy

Gość gość
Tepic s****wo

Gość gość
podaj ten fakt na policję to mąż pójdzie siedzieć , a ty uratujesz dziewcze

Gość gość
Pójdzie siedzieć? A za co? :D

Gość gość
Śmieje się z was . Jestem nastolatka i mam 18 lat i osobiście co za różnica czy któraś z nich jest pełnoletnia czy nie ? Ja dalej jestem nastolatka bo nastolatka jest do 20 roku życia kiedy jest naście więc bez różnicy czy on weźmie 15 latke która dzieckiem nie jest czy 19 latke co nadal jest nastolatką ale pełnoletnia . Żaden pedofil to raz ale osobiście współczuję tobie Kobieto i powiem Ci tyle nie przejmuj się on prawdopodobnie ma kryzys wieku średniego i raczej jej nie kocha ... Dlatego ja nie będę brała ślubu w przyszłości bo wiem co Polacy potrafią zrobić kobietom ... Marnujecie im życie , dziewczyny miejcie wyebane

Gość gość
gość dziś xxx zgadzam się ! jestem młodą 22 latka i wole mieć starszego o 10-20 lat ale nie dlatego że może mnie zostawić a dlatego że fajna jest różnica taka :) a autorce tematu współczuję myślę że Ci się życie ułoży od nowa a takim cfelem się nie przejmuj bo jest debilem

Gość gość
Daj spokój, im nie przetlumaczysz. To są pospolite debile. Na kafeterii wyzywanie od pedofilów potrafi lecieć nawet w tematach o związku 30latka z 20latką. To po prostu grzyb uumysłowy, który ma ból siedzenia.

Gość gość
"Na kafeterii wyzywanie od pedofilów potrafi lecieć nawet w tematach o związku 30latka z 20latką" x I pomyśleć, że taki element ma prawa wyborcze :o

Gość gość
19:48- żal ci brudną psipsie ściska że facet zawiesił oko nie na tobie a na ponad 2razy młodszej? Pedolif to ktos uprawiajacy sex z dzieckiem okreslony wiek to ponizej 14 go roku zycia. Ja mam 42 i posuwalem 15latke i co?

Gość gość
Autorka ma klasyczny ból rzyci i tyle w temacie. Większość starszych facetów wybiera młodsze dziewczyny i vice versa więc autorce zostają głównie stare grzyby z demencją i innymi chorobami xD

Gość gość
gdzie on tą młodą znalazł, to mnie bardziej interesuje

Gość gość
19:54 I to że jesteś oblechem zwyczajnym. W tym wieku dziecko sobie często sprawy nie zdaje że to co robi może mieć konsekwencje w przyszłości ale ty jako stary chuj powinieneś miec więcej oleju we łbie. Ciekawe co by było gdyby jakiś dziad posuwal twoja nastoletnia córkę...

Gość gość
Czy ktokolwiek tu wypowiadający się w ogóle przeczytał kodeks karny? W skrócie, dla tłuków: kończysz 15 lat i możesz iść w 'tany' z kim chcesz i nikt, nawet rodzic, nie może ci tego zabronić, ani nie masz obowiązku się z tego tłumaczyć ponieważ w tym momencie już nie ma żadnej podstawy prawnej do zakazywania stosunków seksualnych. Z drugiej strony dziecko, po osiągnięciu 16 (tj pełnej zdolności prawnej) może wejść na drogę sądową z rodzicem za to zakazywanie, ponieważ zakazywanie niezakazanego można bardzo łatwo podciągnąć pod łamanie prawa do wolności, a kary za to są całkiem wysokie :D Z kolejnej strony, jeżeli przez przypadek dziecko zostanie młodym rodzicem to cała odpowiedzialność za nowego członka rodziny spoczywa na barkach swieżo upieczonych dziadków. I nie ma żadnych wymówek, wy i tylko wy w tej sytuacji jesteście odpowiedzialni za dziecko swojego dziecka, ponieważ wg prawa polskiego osoba niepełnoletnia w żadnym przypadku (nawet w tym) nie może sprawować pełnej opieki nad dziećmi. :P

Gość gość
Kodeks swoje, psychika swoje. Sam jesteś tlukiem jeśli nie rozumiesz że prawo to nie wszystko.

Gość gość
Po przekroczeniu wieku zgody nastolatek/ka nie ma już obowiązku się tłumaczyć z tego, z kim, gdzie i kiedy przebywa więc jedynym sposobem na odkrycie, czy twoje dziecko uprawia z kimś seks to założenie mu jakiegoś podsłuchu, monitoringu lub zastraszenie, tylko, że wszystkie te metody są niezgodne z prawem ani polskim ani z europejskim. Rodzic za taki wybryk ma, kolokwialnie mówiąc, przesrane na całej linii.

Gość gość
No widzisz zostawiłaś wg ciebie starego dziada którego napewno nikt nie zechcę, całe życie mu mówiłaś że lepszej od ciebie nie znajdzie a teraz ból dúpy że gość sobie bzyka nastolatki a ty stara euro jesteś sama i nikt cię nie chce.

Gość gość
Identyczny przypadek mam, z tym że ja jestem na miejscu chłopaka dziewczyny która coś takiego zrobiła, przyznała mi się do tego co robili, bo nie spodziewała się że nasza znajomość tak się rozwinie, a poznaliśmy się przez internet, sk****el ją rozdziewiczyl i nawet anal był, wszystko było... I teraz muszę z tym żyć, ale staram się nie myśleć bo dobra dziewczyna

Gość gośćblabla
Identyczny przypadek mam, z tym że ja jestem na miejscu chłopaka dziewczyny która coś takiego zrobiła, przyznała mi się do tego co robili, bo nie spodziewała się że nasza znajomość tak się rozwinie, a poznaliśmy się przez internet, sk****el ją rozdziewiczyl i nawet anal był, wszystko było... I teraz muszę z tym żyć, ale staram się nie myśleć bo dobra dziewczyna

Gość gość
Jak bym słyszał moją żonę, ona może mieć każdego a mnie nikt nie zechcę i nie dam sobie sam radę, tyle że po rozwodzie poznałem super 25 łatkę i jesteśmy razem 5lat a ona taka cudowną przez 5 lat nadstawia szpary co tydzień innemu i nikt jej nie chce, pytają o nią tylko Vivus i prowident :)

Gość gość
Dla 16 latki 40 latek to wujek.Moze dziewczyna jest sierota lub zaniedbana przez rodzicow i naiwnie wierzy ze ten bedzie namiastka ojca a stary byk robi swoje.jakos nie wierze zeby widziala w nim faceta, np chyba ze jest jej idolem, piosenkarzem, aktorem, w koncu na Brada Pitta leca nieletnie goovniary mimo ze stary chlop, czy moze lecialy jal mial 40+no bo bez przesady, ale twoj autorko byly maz to zakladam typowy polski janusz z powiedzmy biura

Gość gość
"Moze dziewczyna jest sierota lub zaniedbana przez rodzicow i naiwnie wierzy ze ten bedzie namiastka ojca" Już 13 latki potrafią, na ociekających alkoholem melanżach we własnych domach, r/uhać się z rówieśnikami jak króliki a ty tu próbujesz insynuować, ze 16 latka szukająca starszego gacha robi to z problemów rodzinnych. Prosze ja cię. Takimi bajkami to mozesz karmić ludzi żyjących w odizolowaniu od reszty społeczeństwa...

Gość gość
Skoro żona go nie chciała to nie wyobraża sobie by ktokolwiek go zechciał - będzie to tłumaczyć rozmaicie, gdyby znalazł 23 latke to pewnie wymyśliła by chorobę psychiczną