Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam zespól jelita wrazliwego a on chce sie analnie kochac

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem. Mam 32 lata, jestem bibliotekarką. Żyłam raczej zatopiona w magicznym świecie książek, starych sag i opowieści. Do mężczyzn nie miałam śmiałości i myślę, że nawet podświadomie ich zniechęcałam - chodzę ubrana w długie brązowo-szare swetry, nie maluję się i noszę okulary w grubej rogowej oprawie. Ale teraz się to zmieniło. Poznałam (mniejsza o okoliczności) pewnego mężczyznę. To bardzo męski typ, jest umięśniony i ma tatuaże (został niedawno zwolniony z Zakładu Karnego, ale już mi wytłumaczył, że to była pomyłka). Ponieważ chyba się wnim zakochałam, wyznałam mu że jestem dziewicą. On powiedział, że w takim razie zaczniemy nietypowo nasze życie miłosne. Ja się podporządkowałam jego decyzjom, bo nie mam w tym względzie ŻADNYCH doświadczeń. Roman powiedział, że najpierw będziemy uprawiać "bezkompromisowy fisting analny". Brzmi ładnie, ale ja w panice sprawdziłam w internecie co to w ogóle jest. Okazuje się, że on włoży mi rękę do pupy i będzie mi ją szybko poruszał w środku. I tu jest kłopot - mam bowiem od dziecka Zespół Jelita Wrażliwego. Każdy bardziej pikantny zestaw dań, mocniejsze podtarcie się czy zwykła grochówka powodują u mnie znaczne rozchwianie jelita. Moje kiszki zaczynają się kłębić i obracać o 180 stopni, robi się w moim brzuchu chaos. Powiedziałam Romkowi o tym, ale on chyba nie przywiązuje do tego wagi. Czy zacisnąć zęby i zgodzić się czy też trwać w oporze i ryzykować utratę związku, być może pierwszego i ostatniego w moim życiu? Na razie nie wiem co robić. Szansę na to że się zgodzę oceniam na 4/10.

Gość gość
Stara a głupia.

Gość gość
prowo. I to się nazywa zespół jelita DRAŻLIWEGO.

Gość gość
na poczatek zrob ty Romkowi fisting analny :o pozdro dla Romka !

Gość gość
Nie zgadzaj się. Co będzie, jak Romka obsrasz? Będzie miał chłop traumę do końca życia.

Gość gość
Dobre prowo. Śmieszne przynajmniej. Dawaj jeszcze.