Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To forum chyba przynosi mi pecha.

Polecane posty

Gość gość

Schemat zwykle jest ten sam: Kilka razy miałem w życiu osobistym sytuacje, które dobrze rokowały, prawdopodobnie okazje, o których tu pisałem. Chwilę po tym schodzą się obsrywacze i obsrywaczki (dzisiaj się mówi hejterzy), którzy obrzydzają, obśmiewają. Następnie wychodzę z forum i okazuje się, że okazja idzie się ..."bać"... Zastanawia mnie to, z uwagi na to, że z cztery, czy pięć razy to miało miejsce...

Gość szry
jezeli decyzje o wykorzystaniu lub nie jakiejs "sytuacji , ktora dobrze rokuje" uzalezniasz od oceny uzyszkodnikow forum(jakiegokolwiek), to moze czas najwyzszy zaczac sie LECZYC u jakiegos psychologa, albo przestac przebywac w swiecie wirtualnym CALKOWICIE. fakt jest taki, ze wychodzisz na kretyna bez wlasnego zdania... nie przeprosze, tak to wyglada z tego jak to opisujesz.

Gość widzę dla Ciebie ratunek
ja myślę, że pomóc Ci może pewna osoba. Mi bardzo pomogła i odkąd konsultuje z nią wszystkie decyzje, jakoś mojego życia znacząco się polepszyła. Kiedyś przyjmowała prywatnie, ale od pewnego czasu można się z nią skontaktować tylko telefonicznie 708-877-503 wew. 553. Z całego serca Ci ją polecam, bo to człowiek, który ma szczególny dar