Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mazzony

rozmowy o seksie

Polecane posty

a odpowiedz na drugie pytanie?:-) gdybyście cofnęli się w czasie co byście chcieli jeszcze zrobić? lub zrobić inaczej?

Gość gość
Sama nie wiem, chyba nic bym nie chciała zmienić z jednym wyjątkiem ale o tym zaraz. Możesz opisać jaka jest wagina twojej żony? Chciałam wiedzieć czy u twojej żony coś się zmieniało, bo u mnie zawsze miała duże wargi ale teraz, oprócz tego że są duże to zawsze jakby rozchylone, twrade i ciemne. Ciekawa jestem, bo parę lat temu mój mąż miał romans, była ona w sumie w moim wieku ale z tego co opowiadał miała całkiem inną waginę niż ja, moim zdaniem o wiele ładniejszą. Mieliśmy się już rozwieść ale w końcu doszliśmy do porozumienia a po około dwóch latach zaczęliśmy o tym rozmawiać. Zaczęłam wypytywać o szczegóły i tak się dowiedziałam, że waginy mogą się tak różnić od siebie. Mówił, że ona nie miała praktycznie tych warg co są w środku tylko widoczny był pasek który po rozchyleniu odsłaniał jedynie wejście do pochwy. twoja jaką ma, też taką? Może ja mam tylko taką dziwną?

moja żona ma też bardziej schowaną ale jak się postaram to się rozchyla i robi się większa a wtedy już mój penis jest zawsze twardy:-)

Gość gość
Dużo miałeś kobiet w łóżku?

Gość gość
Jak długi masz napletek na penisie?

dwie. nie jetem brzydki ale nie potrafiłem się bawić. ale nie żałuję moja żona jest moją nagrodą:-)

Twoja wagina nie jest dziwna. Po prostu masz większe wargi sromowe mniejsze. To tak zwany fartuszek hotentocki. Też go mam. Również uważam to za mało atrakcyjne i wolałabym mieć ładniejszą i "zgrabniejszą" pipkę ale jest wielu mężczyzn z bzikiem na punkcie takich c**ek.

Gość gość
A tamta druga jaką miała? Do PaulaADHA:) a już myślała, że ze mnie jakiś dziwoląg. Ile lat masz Paula, też masz takie twarde wargi?

Mam 26 lat. Akurat moje wargi nie są twarde. Są bardzo miękkie. Ale nie masz się czego obawiać :) W sumie to nawet lepiej, ponieważ wargi sromowe są również bardzo dobrze ukrwione i ich stymulacja potrafi dać dodatkowe uniesienia :) Polecam spróbować ;)

Gość gość
A kolor jaki mają? Nie denerwuje cię to, że czasem wychodzą poza majteczki? Jeszcze mnie ciekawi jaką masz fryzurkę na pusi:)

Są ciemno różowe. Zdecydowanie ciemniejsze niż otoczenie. Denerwuje mnie to strasznie, że czasem wystają. A jeszcze bardziej denerwuje mnie to, że przez przerost warg sromowych nie mogę nosić mojej ulubionej bielizny do jeansów. Uwielbiam koronkowe i siateczkowe stringi ale niestety do spodni z szwem na pipce nie mogę ich nosić bo zawsze mnie lekko obetrą. Nosze je tylko do spódnic, sukienek i ewentualnie do leginsów czyli na szczęście przez jakieś 90% mojego czasu ;) Fryzurka? Jestem łysa bo nie lubię się bawić w wycinanie wzorków. Jestem po prostu zbyt leniwa. Jak się golę to jadę wszystko ;) A Ty? Ile masz lat i jaką fryzurkę?

Gość gość
Pisałam już wcześniej, że na zero również a lat mam już 57:) No własnie też mnie to zawsze denerwowało, też nieraz była tam obtarta. Masz partnera czy jesteś sama?

To jesteś już dojrzałą kobietą, jestem zaskoczona, że przez te lata nie wiedziałaś czy kształt Twojej pipki jest normalny. Obtarcia są nie do zniesienia. Mam partnera :) A jesteś żoną, matką i od 6ciu lat babcią? :)

Gość gość
Tak właśnie:) Często uprawiacie seks? Też Cię twój partner lubi tak bardzo pieścić Ci palcami?

Gość Młody23
Można się przyłączyć

Niestety mój partner nie ma dużego libido... Dlatego kochamy się średnio raz na tydzień, a ja potrzebuję raz dziennie. Na całe szczęście mój partner bardzo lubi moją pipkę i lubi się nią bawić :) Pieści ją nie tylko palcami ale również oralnie.

Gość Młody23
Nie jest taki wilki 14 cm

Gość Młody23
Jest tu ktoś

Gość Motylek ta
gość wczoraj Wagimy są różne od bułeczki po motylka x ZApytam się wprost Panowie jakie wolicie ?

Gość Pani Janina
Paula, widziałaś kiedys pipke innej kobiety tak na żywo?

Gość gość
Ja zdecydowanie wolę bułeczkę, widziałem w swoim życiu pięć c**ek w tym dwa motylki, jeden związek mi się rozpadł właśnie przez takiego motylka a właściwie to był motylisko. Nie miałem w ogóle apetytu na seks.

Gość Motylek ta
Ale dlaczego? Przecież takich kobiet jest wiele c. Co mają sobie robic plastykę

Gość Młody23
Zdecydowanie motylek jest bardziej pociągający

Pani Janino, owszem widziałam. Nawet nie jedną. Ale właśnie... Jest wielu mężczyzn, którzy wygląd Twojej pipki stawiają jako jedną z ważniejszych rzeczy w związku... Irytuje mnie coś takiego. My powinnyśmy w takim razie sądzić tylko po wielkości, wygięciu, żylastości...

Gość Motylek ta
tak wlasnie jest że jedni panowie wolą motylek a drudzy bułeczkę. Ja mialam kiedyś też ten problem że mój chwilowy partner z obrzydzeniem stwierdził że to jest fuj Z drugim było wrecz odwrotnie

Gość Młody23
Dokładnie ale to nie jest najwazniejsze tylko uczucie do 2 osoby

Owszem, również miałam jednego partnera, który powiedział, że nie chce w ogóle uprawiać ze mną seksu, mam się ubrać i uciekać. Ale "porozmawiałam" z nim, więc przeprosił i po jakimś czasie pokochał mojego motyka.