Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mazzony

rozmowy o seksie

Polecane posty

Gość gość
W odpowiedzi do dziewczyny, którą "przyłapał" ją partner kiedy pieściła się z przyjaciółką: moja kobieta ma przyjaciółkę i kiedyś ją zaprosiła, były drinki a jak drinki to oczywiście atmosfera coraz luźniejsza :) W pewnym momencie padła propozycja abyśmy się pochwalili naszymi nagimi zdjęciami a jak już się pochwaliliśmy to towarzystwo zaczęło się rozbierać. Skończyło się "softowo" tzw "najked party" (celowo tak piszę) zakończone jedynie samozaspokojeniami :) Było świetnie.

ciekawy pomysł. my niestety nie mamy odpowiedniej koleżanki. a mogłoby być ciekawie. Samozaspokojnie więć każdy sam? ktoś został ostatni miał najciekawiej:-)

Gość gość
W odpowiedzi do mazzony: no może nie do końca każdy sam, dziewczyny sobie trochę pomogły ale kończyły same a ja zrobiłem to sam. Miałem też ostry przykaz od mej kobiety aby jej przyjaciółki nawet nie dotknąć, gapić się tak ale nawet jej nie mogłem dotknąć tak jak i ona mnie. Byłem ostatni, który się zaspokoił :)

Gość gość
Mazzony pisałeś o świecy. Nagrzewa się do 50 stopni czy to nie boli jednak? Gdzie kupiliście?:)

Gość mazzony
do gość 17 25 mojej żonie opowiedziałem i muszę przyznać że zaciekawił ja ten temat. może kiedyś sprubujemy. podnieca mnie myśl o czymś takim:-) do gość 17 30 kupiliśmy w intenecie musiałbym poszukać strony. nie boli, doznania są idealne, gdy wosk dotyka ciała jest to bardzo intensywne doznanie ale nie boli. z opaską na oczach jest bosko, zastanawiasz się gdzie teraz poczujesz te boskie ciepło. a jak ja robię to żonie to jeszcze mnie podnieca bo wosk kojarzy mi się ze spermą a wiadomo że faceci towzrokowcy:-)

Gość gość
ostatnio cięzko z normalnymi osobami do fajnej rozmowy

Gość mazzony
niestety muszę się zgodzić