Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mazzony

rozmowy o seksie

Polecane posty

Gość Młody23
Mozemy

Gość Pani Janina
Jak chcesz to napisz do mnie na pocztę elektroniczną pedofilka1960@o2.pl

Gość Pani Janina
sorry wszystkich ale mi się cholernie nudziło, tak na serio to mam 38 lat i jestem facetem:D:D:D

Gość Cooliberek
:D

Gość gość
Jak prawie każda kobieta lubię sex jak i rozmowy o seksie!! Z partnerem urozmaicamy sobie sex czy to w różnych pozycja czy to różnymi gadżetami. Mnie osobiście największą przyjemność sprawia kiedy mój partner kończy we mnie bardzo głęboko. Jest to dla mnie cudowne uczucie moment kiedy finiszuje we mnie!! Lubię też zabawiać się kulkami G. Bardzo często mam je w środku kiedy np idę na zakupy czy spacer. Może ktoś podzieli się swoimi upodobaniami czy zabawami.

a jakich gadżetów używacie? a spust na piersi lub pupę lubisz? i jaką pozycję najbardziej?

Gość gość
Lubię, gdy podczas minetki wsuwa we mnie wibrator.

Gość gość
Ogólnie różnych gadżetów używamy. Wibratora kulki G specjalne prezerwatywy oraz zwykłego pędzelka którym to myzia moją muszelkę. Czasem używamy też pojedynczych winogrona. Lub kiedy ma większe potrzeby wkładam sobie żelowego penisa. Taka podwójna penetracja mojej mysi jest czymś niesamowitym. A jeśli chodzi o finiszowanie to najczęściej jak pisałam kończy głęboko we mnie. Gdyż staramy się o dziecko. Rzadko rzadko koczy na moim brzuszku.

ja lubie brać od tyłu i dochodzić na pupę kręci mnie to. a kulki na zakupach to fajna sprawa?

Gość gość
Trzeba pamiętać o tym że mając owe kulki G w cipce. Trzeba umieć panować nad podnieceniem, bo często można dojść do orgazmu. Takie kulki pod czasz spaceru pobudzają i mogą dać orgazm. Mamy też ulubione miejsce do uprawiania seksu. jest to Sauna do której wspólnie uczęszczamy. Oczywiście jeśli jesteśmy sami. Na obiekcie gdzie uczęszczamy tylko jedna sauna 6 nadaje się do igraszek czy współżycia. Bacznie obserwujemy przez okienko czy ktoś nie nadchodzi.

musimy sprubować bo ciekawie to brzmi:-) jeszcze coś ciekawego polecicie?:-)

Gość gość
Ogólnie kochać można się wszędzie. To tylko kwestia gustu i wyobraźni. Raz a nawet 2 kochaliśmy się w przebieralni w Aqua Parku. Podniecało nasz to że ludzie kręcą się obok. Trzeba brać też pod uwagę to czy partner przystoi na takie zabawy w nietypowych miejscach.

Gość gość
A właśnie mam też taką serdeczną przyjaciółkę, z którą 6 lat temu zastał nasz mój obecny partner. Niespodziewanie partner wrócił 3 godziny wcześniej z pracy z powodu awarii prądu. Byłyśmy tak zajęte i podniecone sobą że najzwyczajniej nie słyszałyśmy jak on wchodzi. Podwójny żelowy penis dawał nam taką rozkosz że nie słyszałyśmy nic poza naszymi pojękiwaniami. Ja się łatwo domyślić zaprosiłyśmy go do wspólnej zabawy w 3kę.

Gość mazzony
i jak się to skączyło? nie byłaś zazdrosna że ją dotyka? a masz jakieś niespełnione fantazje?

Gość gość
Dlaczego miałam bym być zazdrosna?? Sex zarówno z przyjaciółką jak i z partnerem jest przyjemny dla mnie. Najprzyjemniejsze było w seksie z przyjaciółką w tedy gdy dotykałyśmy się cipkami a żelowy penis penetrował nasze wnętrze. A widok jak mój facet penetruje moją przyjaciółkę dodatkowo mnie podniecił. Taki układ w 3kącie trwał ponad 4 lata i trwał by do dzisiaj gdyby Ona nie wyjechała za pracą do Holandii.

fajnie by było zobaczyć moją żonę z inna dziewczyną, to musi być podniecające. a fantazja niespełniona?

Gość gość
Hmm Nie raczej nie mam niespełnionych fantazji!! Chociaż nie zastanawiałam się czego by jeszcze spróbować w seksie!!

ja czuję że moja żona ma jeszcze ale boi się że pomyślę że jest zboczona:-) ale mamy czas. to pomyśl może jednak:-)

Gość gość
Po prostu trzeba ją o takie sprawy zapytać. Lub delikatnie wejść w taki temat dwóch kochających się kobiet plus facet dodatkowo!!

myślę że jak poczekam to będzie lepiej smakować. teraz napajam się jej cudownym ciałem, ciąglę mam z nią brudne myśli:-)

Gość gość
A widok dwóch pięknych kochających się ciał kobiet jest z pewnością bardzo podniecający i działający na fantazje faceta. Pamiętam jak opowiadał jak go to podnieciło kiedy my zabawiałyśmy się razem z kumpelą. W pierwszych chwilach myślał że zdradzam go z kochaniem. A kiedy zobaczył mnie Ją ponoć od razu mu się twardy.

Gość gość
Znowu zboku piszesz sam ze sobą! Opanuj się onanisto permanentny, bo uwierz tego karnego flaka głąbie.

Gość gość
Mój partner się nie onanizował. Po prosty rozebrał i przyłączył do nas. Też byłyśmy zaskoczone kiedy nagle się pojawił i to zupełnie nagi.

Gość mazzony
Myślę że ja tez długo bym nie czekał. A jakie jeszcze mieliście ciekawe przygody? Trójkąt z facetem np? Albo z inną parą?

Gość gość
Tak po prawdzie to tylko ten 3kąt z moją Przyjaciółką. Nie myśleliśmy nigdy by to zmienić lub też poznać inną parę czy kobietę. Moja a właściwie nasza serdeczna przyjaciółka ( kumpela) była nam bliska. Od kiedy wyjechała wystarczamy sobie wzajemnie, chociaż tęsknimy za nią i brakuje nam jej.

nie dziwię sie:-) a jakie pozycje najbardziej lubicie? lubicie np szybkie numerki na stole w kuchni? lub coś podobnego?

Gość gość
Owszem w kuchni na stole jest cudownie. Ja sobie leże na kuchennym stole na kocyku . Nogi moje opierają się o jego tors i zwisają na ramionach. Partner penetruje głęboko i rytmicznie do grającej muzyki. Jednak nasza ulubiona to. Ja leżę na brzuszku ze zwartymi nogami Na wysokośc***asa leżę na poduszce tak że pupa lekko unosi się do góry! Partner siedzi na moich podudziach penetrując mnie na przemian raz szybciej raz wolniej. A kiedy nadchodzi moment że dochodzi w moim wnętrzu. Kładzie się na mnie i zalewa moje gorące łono. Po wszystkim nie z chodzi zenie tylko leżymy tak sobie połączeni przez jakiś czas. Czasem nawet 40 minut lub dłużej. Uwielbiamy tą pozycją.