Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mazzony

rozmowy o seksie

Polecane posty

Gość mazzony
o tak takie zabawy to coś wyjątkowego dla faceta:-) my też czasami tak się bawimy ale ja lubię wtedy dojść na jej pupę:-) a nagrywacie się lub robicie zdjęcia?

Gość gość
Tak mamy trochę takich filmów z własnym udziałem. Lubimy czasem sobie popatrzeć jak się kochamy my. Czy też mój partner z moją koleżanką, lub ja z nią. Lub też ja w 3kącie się kochamy. Mogę się pochwalić tym że nasza Przyjaciółka wraca na święta do Kraju i spędzi z nami Święta i Nowy Rok!! Dziś dostaliśmy wiadomość że 20 przylatuje. Oj coś mi się wydaje że z łózka przez 2 dni nie wyjdziemy.

Gość gość
CDN A wy też macie swoje filmy?? Myślimy czy nie zamieścić naszych filmików w Zbiorniku. Chodzi nam po głowie by się podzielić z innymi naszymi ulubionymi pozycjami i doświadczeniem.

o to czekam na jakieś relacje:-) tak mamy ale nie mamy profesjonalnego sprzętu wieć na razie preferujemy zdjęcia:-) to może na razie mniejsza publiczność czyli nasza poczta e-mail?:-)

Gość gość
Pomyślimy!! Musimy wpierw omówić w wspólne we troje taką ewentualność. Nie chcemy nic robić bez jej zgody. Od znajomych z Term Rzymskich dowiedzieliśmy się o Erotycznym portalu Zbiornik. Podobno fajnych ludzi tam można poznać. A wy należycie może do Zbiornik??!!

myślałem raczej o materiały tylko z wami. Moja żona na razie nie jest gotowa na publikowanie naszych materiałów. ale oczywiście rozumiem. ja bym chciał żeby ktoś pooceniał nasze fotki albo ocenić czyjeś, dlatego zaproponowałem:-)

Gość gość
Na razie o tym wiemy Ty i ja. Jeszcze nie rozmawiałam o wymianie filmów i fotek z partnerem. Wiesz porozmawiam ale najlepiej było by by się poznać bliżej no Na Zbiorniku jak już się tam zalogujemy i dodamy wspólne filmy i fotki. Zbiornikowcy co jakiś czas spotykają się w różnych obiektach z Saunami w całym kraju. Były już spotkania i w Termach Rzymskich i w Maltańskich w Poznaniu w Termach w Wrocławiu w Chochołowie czy też w Krakowskich Termach. Na razie muszę kończyć bo za godzinę wraca mój luby i trzeba mu coś upichcić na obiadokolację.

Gość gość
No jestem!! Rozmawiałam wczoraj dyskretnie z partnerem ma temat zamieszczenia naszych filmików w Necie na Zbiorniku! Nawet spodobał mu się ten pomysł. Chcemy też porozmawiać z naszymi znajomymi z Term którzy taki profil już mają. Chcielibyśmy dowiedzieć się coś więcej o tej stronie Erotycznej. Jakie ma to plusy i minusy i kogo można tam poznać ciekawego. Jak już będziemy mieli profil na Zbiorniku To dam ci znać. Jednak wolimy żebyś i ty z swoją partnerką miał taki profil. Musimy też porozmawiać z naszą przyjaciółką jak tylko przyjedzie na te 3 tygodnie na święta. A wy ska jesteście?? Jeśli to nie tajemnica. My z Powiatu Będzin na Górnym Śląsku!! Chyba rozumiesz że sama nie mogę decydować.

my jesteśmy z Ostrowi Mazowieckie. Moja żona na razie nie chce publikować naszych materiałow ale rozumiem Was. po prostu pomyślałem że to taka fajna adrenalinka pokazać komuś swoje materiały ale nei koniecznie na tak otwartym portalu:-) ale rozmawiać można:-) może wymienimy się e-mailem i jak będziemy mieć ochotę to podyskutujemy w bardziej prywatnej atmosferze?:-)

Gość gość
Z partnerem nie mamy tajemnic, dlatego też mamy wspólny Email Po prostu mamy do siebie zaufanie i jeśli coś ustalamy to też razem dlatego na razie do puki nie porozmawiamy ze znajomymi i nie założymy konta w Zbiorniku nie wymieniam się ani fotkami ani też emeilem. To dla bezpieczeństwa i dla świętego spokoju. W sobotę umówiliśmy się ze znajomymi do Term na wspólny wypoczynek w Saunach Term Rzymskich. Porozmawiamy dowiemy się coś więcej jak pisałam o Zbiorniku i dopiero zastanowimy się czy będziemy mieli tam własne konto. Bardzo nasz pociąga by podzielić się naszymi filmami doświadczeniem i marzeniami na taki właśnie erotycznym portalu. Czasem wchodzimy na Zbiornika by obejrzeć innych jak się kochają czy jakie mają fotki, ale dostęp bez konta jest bardzo ograniczony. Dlatego też chcemy porozmawiać ze znajomymi z tej strony erotycznej. Dodam że dzisiaj będziemy kręcić kolejny filmik właśnie w tej pozycji którą najbardziej lubimy z finiszem w mojej cipce. He he może to będzie akurat poczęcie naszego dziecka na które oczekujemy.

Serio rozumiem i czekam z niecierpliwością na wasze podboje zbiornika:-) my dziś postawiliśmy na profesjonalny film i razem oglądaliśmy film erotyczny a potem było bardzo ostro:-)

Gość gość
Jeśli chodzi o sex w 3kącie to 2 kobiety i 1 facet mam za sobą który bardzo przypadł mi do gustu. Odwrotność takiego seksu jeszcze nie. Z jednej strony to chciałabym zobaczyć jak to jest. Najzwyczajniej chciała bym poczuć dwa prawdziwe penisy w jednej dziurce jak i w obu dziurkach. Lecz z drugiej strony mam jakieś dziwne obawy sama nie wiem czemu. Bardzo podnieca mnie film jak 2 facetów penetruje cipkę kobiety, musi być to ciekawym doznaniem i pewnie też bardzo przyjemnym, ale nie wiem czy odważyła bym się. Para z którą uczęszczamy do Term R ponoć ma to już za sobą i ponoć jest rewelacyjne doznanie. Mój partner jest gotów przystać na taki 3kat jeśli będę tego pewna. Wy taki układ macie za sobą Też wasz taki układ pociąga i podnieca.

Gość gość
CDN Tak po prawdzie to miałam już w cipce 2 penisy z tym wyjątkiem że drugi był żelowy. Orgazm miałam przecudowny nawet na samą myśl robi mi się gorąco. Ciekawa jestem czy z 2 facetami jest tak samo przyjemnie?!!

Aż tak odważnie jeszcze się nie bawimy:-) ale podniecajace jest to co piszesz:-) podobno większość kobiet o tym marzy ale rzadko która się przyznaje:-)

Gość gość
Więc wszystko przed wami z życia trzeba korzystać. A może opisz jak wy się kochacie w jakich pozycja ile trwa wasz sex i jak często twoja partnerka pozwala byś w niej finiszował. Ja bardzo lubię jak mój ogierek we mnie kończy głęboko jak już pisałam. To ciepełko które czuję tuż po wytrysku daje mi 100% zadowolenia i przyjemności. Nie mogę się już doczekać aż nasz przyleci za tydzień. Nie ukrywając mam do niej pewną słabość i ona do mnie tez. Czasem sobie rozmawiamy przez internet. wspominamy te piękne nasze chwile.

Korzystamy ale po kolei żeby każdy etap sprawiał przyjemność:-) ja uwielbiam Ją brać od tylu tak ostro z klasami i ściągnięcie za włosy. Uwielbiam jej tyłek. A moja żona uwielbia mnie posiadać wtedy najczęściej dochodzi a ja w niej:-) teraz chcemy spróbować w przymierzalnia:-)

Gość gość
Oj tak też lubię na pieska i jak nasze ciała klaskają gdy się ostro kochamy. Ciągnięcie za włosy to już nie moja bajka. Zdecydowanie wolę namiętność i delikatność. Hmm wiesz mam wrażenie że fajnie by nam było razem w łóżku. Chociaż nie wiem czy bym się zdecydowała teraz na taki skok w bok z kimś kogo tak naprawdę nie znam. Mimo iż bardzo lubię sex i bardzo łatwo się podniecam. To jeśli poszła bym z kimś do łóżka to tylko z kimś kogo trochę znam.

Może źle to ujelem miałem na myśli trzymanie czyli taki gest oznaczający " jesteś moja":-) miło mi to słyszeć chociaż też nie chcę i nie mam zamiaru zdradzać żony. Ja w myśli mam raczej wspólny sex bez wymiany partnerów ale z patrzeniem i pikantnymi rozmowami:-) co myślisz?:-)

Gość gość
Też lubię z kimś porozmawiać o pikantnym seksie!! A wiesz że jak tak sobie tu rozmawiamy to dla przyjemności włożyłam sobie kulki g do środka. Poruszając się delikatnie fajnie mnie masują. To trochę jakbyśmy się teraz kochali. A tak pro po to jakiego masz sprzęcika?? Mój Ogierek 23cm czyli ogromny. Chyba też dlatego z nim jestem . nie zdarzyło się bym nie miała orgazmu kochając si z partnerem. Na twarzy koleżanki też było widać jej podniecenie i orgazm jak ją ostro posuwał. Takie widoki też mnie bardzo kręcą.

To opowiadaj jakie masz teraz brudne myśli:-) troszkę mniejszego ale trochę większy niż przeciętny:-)

Gość gość
Czy ja wiem czy mam brudne myśli??!! Po prosu rozmawiamy o seksie i jak każda kobieta jestem podniecona. Dlatego też użyłam tych kuleczek G. Dobrze mi jak je czuję w sobie. Zostawię je sobie aż wróci z pracy partner. Niech mnie tam masują he he. Mam też wrażenie że chyba też siedzisz sobie nago jak Ja przed kopem. Ogólnie lubię nagość gdyż oboje jesteśmy Naturystami z zamiłowania. Podobnie jak nasza koleżanka. Mój partner kiedyś był tylko kolegą, ale od kiedy zaprosił mnie do Saun w Termach R na wspólny wypoczynek i ujrzałam jego męskość. Pomyślałam!! Kurcze ciekawe jak by mi z nim było w łóżku. I tak zostaliśmy parą.

Oryginalny sposób podrywu ale przyznam ze pomysłowy:-) no i to jest najważniejsze ze dajecie sobie spełnienie:-)

Gość gość
Hmm może i to był jego sposób by mnie poderwać!! Inaczej raczej nie zdecydowała bym się na sex z nim. Gdyż nie był w moim typie. Ale ciekawość jak będzie mi dobrze z nim w łóżku była większa i w tym samym dniu wylądowaliśmy razem w łóżku. Nigdy nie zapomnę pierwszego współżycia z nim. Było mi cudownie i jęczałam z rozkoszy. Po tym pierwszym z nim współżyciu wiedziałam że nie mogę sobie go odpuścić i tak z czasem pokochałam go.

Gość gość
Teraz ty coś powiedz o sobie??!! Jak poznałeś swoją kobietę! I czy wcześniej z innymi było ci lepiej niż obecną czy gorzej!!

Znamy sie 10 lat zawsze byliśmy przyjaciółmi! Mieliśmy nawet romans a teraz jesteśmy pół roku po ślubie. Jest śliczna blondynka. A czy z kimś było mi lepiej? Nie jest wspaniała i daje mi spełnienie. Mimo że jest z tych spokojniejszych to czuję ze drzemie w niej coś niegrzecznego. I podoba mi się to:-)

Gość gość
I masz rację że się nie dałeś namówić na takie spotkanie. Nigdy nie wiadomo kto po drugiej stronie i jakie ma naprawdę zamiary!! No ja jestem brunetką chociaż kiedyś byłam blond włosy. Byłam nią zanim związałam się obecnym partnerem. Jarek bo tak ma obecny partner na imię woli brunetki, dlatego też zmieniłam kolor włosów. O dziwo nawet lepiej się czuję w tym kolorze. Mam też lekko ciemną karnację co lepiej pasuje do czarnych włosów a do tego niebieskie oczy, które zawsze bardzo podobały się obecnemu partnerowi!! Wcześniej byłam pewna że faceci wolą blondynki. A kiedy się przefarbowałam zauważyłam że mam nawet większe powodzenie jak wcześniej.

Moja partnerka ma teraz ombre. Ciemne od głowy i przechodzące w blond i zarabiscie jej pasuje:-) a po drugie najbardziej podoba mi się to jaką jest kobietą a śliczna twarz i seksu ciałko to taki bardzo fajny bonus:-)