Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli nie czuje sie za bardzo w formie dzisiaj na radke to jest sens sie

Polecane posty

Gość gość

spotykac? Chce dobrze wypasc, a nie jestem pewna czy dzisiaj tak będzie bo mam katar, srednio wyglądam i wogole czuje sie jakas zmeczona.... Nie wiem czy to dobry pomysl? To bedzie nasze 4 spotkanie

Gość gość
A mam watpliwosci bo na tym etapie... niestety kazde spotkanie moze byc tym ostatnim. Wiec chce wypasc jak najlepiej. oczywiscie udawanie kogos innego jest bez sensu, ale nie o to chodzi... Sama nie wiem

Gość gość
jak kocha to poczeka

Gość gość
Odpuść sobie.

Gość gość
Po 4 randkach to nie wiem czy już kocha :P Aczkolwiek, wiem,ze sie mu podobam i jest miedzy nami chemia. Mysle, ze poczeka, ale mam taki dylemat bo z jednej strony po prostu chcialabym sie z nim zabaczyc bo sie za nim stesknilam, no a z drugiej strony boje sie ,ze dzisiaj zrobie na nim gorsze wrazenie bo przez to przeziebienie wiadomo, ze nie wygladam rewelacyjnie bo i nawet do rozmowy sie tak srednio czuje. Czy isc na zywiol i sie z nim spotkac na zasadzie co będzie?

Gość gość
No moze sobie odpuszcze faktycznie. Bo ok, co innego w stalym zwiazku juz kiedy moge sie facetowi pokazac w kazdym stanie. Ale te pierwsze randki sa takim probnym etapem jakby. I tutaj kazde spotkanie moze byc wlasnie ostatnim niestety, zreszta juz kilka razy tak bylo, ze po kilku randkach znajomosc sie skonczyla

Gość gość
a nie możesz do niego zadzwonić i szczerze powiedzieć jak jest? po co te gierki dziecinne, jak ma cie olać to i tak cie oleje, a jak chce być z tobą to żaden głupi katar tego nie zmieni i dalej bedzie trwał przy tobie

Gość gość
Ja mu juz pisalam, ze mam katar. Tylko wiesz jacy sa faceci- oni jakos dziwnie oczekuja, ze bedziemy wygladac pieknie niezxaleznie czy jestesmy chore czy nie :P A jeszcze gorsze od tego jest to, ze czuje sie zmeczona i nawet rozmowa moze sie juz tak nie kleic... Oczywiscie w stalym zwiazku gdzie partner wiem, ze juz akceptuje mnie w pelni bym nie miala takich dylematow

Gość gość
Może napisz do niego podanie z prośbą o odpowiedź, co szanowna instytucja zwana facet radzi uczynić w zaistniałej sytuacji :p Jak macie takie problemy w komunikacji to kiepsko widze przyszłość tego związku.