Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Oglądaliście wczoraj Polsat sport jak w Opolu Zaksa Kędzierzyn Koźle pokonała

Polecane posty

Irańczyków w meczu w Klubowych Mistrzostwach Świata w Opolu a myślałem że polskie kluby siatkarskie nie potrafią grać a jednak udało się :) oglądałem do końca wczoraj klubowe mistrzostwa świata z Opola a wy oglądaliście? Klubowe mistrzostwa świata odbywają się od wczoraj do 17 grudnia w Opolu Łodzi i Krakowie oglądałem zaksę wczoraj z Opola w TV bo jestem z Opolszczyzny a i były też mecze wczoraj z Łodzi ale Łodzi nie oglądałem bo mnie łódź nie interesuje

Kedzierzyn-koźle to miasto w województwie Opolskim ma 60 tysięcy mieszkańców jest stolicą powiatu Kędzierzyńsko-Kozielskiego i Kędzierzyn Koźle jest 40 km od Opola :)

Gość Pan z Wrocławia
Tak i Zaksa Pokazała klasę :) może i dziś z Civitanową się uda Brawo :)

Gość gość
Kałbuc od kiedy taki czubek jak ty interesuje się siatkówką? Idź krowy paść i obornik sprzątać na swojej wsi a nie oglądaj siatkówki wieś polkowskie cię potrzebuje wsioku:D🖐️

14:48 nie jestem czubkiem to po pierwsze po drugie zaczynam się wciągać w siatkówkę nie mam krów ani świń ani obornika i nie jestem wsiokiem tylko mieszkańcem wsi gościu od homocwela i gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł

Gość gość
Uderz w stół.... i "nożyce" się odezwały:D X X X -Kałbuc pisałem ci wiele razy że jesteś wsiokiem nie ze względu na pochodzenie bo ono nie ma nic do rzeczy jesteś wsiokiem bo tak się zachowujesz🖐️ X Weź lepiej leki 🖐️