Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peoli

Czy to ciąża ?

Polecane posty

Gość Peoli

Hej , chciałam zapytac sie czy może któraś z was tak miala . a więc juz 4 dni temu powinnam dostać okresu i nie dostałam :/ mam lekkie skórcze w okolicy dolnej części brzucha chwile poboli i przestaje za kilka godzin znow mysle ,ze to juz zaczyna sie lecz nie.... I tak juz 4 dni . wiadomo ,ze odbywalam stosunek dlatego podejrzewam ,ze to moze byc to . Nie chce siać paniki...

Gość gość
a co to znaczy dostac okresu? chyba dostac okres wiesniaro. a po drugie na co liczysz? ze tu siedza wrozki?

Gość gość
Tutaj nikt ci nie powie czy jesteś w ciąży czy nie. Idź do apteki po test, na badanie krwi albo do ginekologa się umów.

Gość gość
Jeżeli od stosunku upłynęło 10 dni zrób z rana test ciążowy. Kupisz go w każdej aptece i wszystko się wyjaśni:) nie ma co się martwić na zapas

Gość gość
Jak cos ci sie nie podoba to nie czytaj !

Gość gość
ginekolog na tym etapie ciazy tez by jej nic nie powiedzial, bo na usg nie widac. zrob test ciazowy

Gość gość
Dobrze, że chociaż wiesz, że się bzykałaś tępa dzido.

Gość gość
Bardziej martwi mnie to ze to moze byc jakies zapalenie :( nie koniecznie ciąża.

Gość gość
Idź reprezentuj swój poziom do podstawówki bo tu nic nie osiągdniesz tak mało inteligentnymi komentarzami w sumie to dzieci mają więcej kultury. Nie mam zamiaru z tobą dalej konwersować i zaniżać się do poziomu.