Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni czy chcielibyści umielibyście być w związku z kobietą starszą o 6

Polecane posty

Gość gość
Takiej to 45 latek też nie chce, ale 24 latek ma okazję się czegoś nauczyć w sexie od takiej doswiadczonej, 3 miesiące sexu i pa pa.

Gość gość
Znowu głupi temat gdzie stare raszple na siłę chcą wszystkich przekonać jakie to one niby "atrakcyjne" i jak młodzi faceci powinni się z nimi wiązać. Tylko jakoś chętnych (oprócz desperatów i zboczeńców) brak.

Gość gość
gość dziś Znowu głupi temat gdzie stare raszple na siłę chcą wszystkich przekonać jakie to one niby "atrakcyjne" i jak młodzi faceci powinni się z nimi wiązać. Tylko jakoś chętnych (oprócz desperatów i zboczeńców) brak. x Wystarczy poczytać newsweeka. Tam jest masa artykułów namawiająca Panie do rozwiązłości bo im się należy za lata ucisku :):):) Potem budzi się taka z kompletem chorób wenerycznych i ona chce stabilizacji i męża najlepiej młodszego od niej ;) Teraz on się będzie musiał starać bo od teraz to ona juz nie jest z takich tak że seks po ślubie:D:D:D:D

Gość gość
Wyrażać się o kobiecie "stara raszpla"...żenujące... A jak nazywasz mężczyznę starszego od siebie?

Gość gość
Trochę za ostro, ale coś w tym jest...

Gość gość
Macron chciał, i powiem wam, że on jest atrakcyjny tez dla młodszych, to nie tak, że nikt inny by go nie chciał.

Gość gość
Stramowski, Makowiecki, Ziółkowski, Wróblewski, Banasiuk, Kościukiewicz.... Ci Panowie są bardzo a niektórzy bardzo, bardzo apetyczni...

Gość gość
Ci wymienieni goście powyżej związali się ze znanymi, bardzo zadbanymi i zrobionymi kobietami, niektórzy pewnie też na tym skorzystali. I spokojnie, te związku rozlecą się za parę lat, tak jak związek Jakimowicz-Sarapata, Maserak - Foremniak, Kayah - Karpiel-Bułecka, Ashton Kutcher - Demi Moore i wiele wiele innych.

Gość gość
Bułecka z Kayah jakos do siebie pasowali/ Teraz niby ma mlodsza i ladniejsza, miejmy nadzieje , ze jest szczesliwy...

Gość gość
Ktos tam pisal, ze 30stki sa przechodzone... no wiec mlody mezczyzno czy chlopczyku, jakbys spotkal 30latke i ona by ci powiedziala, ze z zadnym nie spala to tez by ci nie pasowalo :D nie masz przymusu z taka byc ale nie uzalezniaj tego od liczby partnerow seksualnych.

Gość gość
Do gościa z 19.58; A związki osób w podobnym wieku to się niby nie rozlatują?

Gość gość
jeśli by płaciłą za seks to czemu nie ... do pewnego wieku oczywiście, bo od 35 wiosny kobieta się rozpada cieleśnie, moralnie i urodliwie.

Gość gość
pociągają mnie wyłącznie 17-tki

Gość gość
Oczywiście, że tak. Zawsze mi się podobały (bardziej) starsze od rówieśniczek. Tak się składało, że większość kobiet z którymi sypiałem były starsze co najmniej 5 lat. Najlepszy seks wspominam z jedną, która już miała 40. Ja miałem 26 lat.

Gość gość
Nie ma co genaralizowac, mam faceta 6 lat młodszego, poznalismy się jak ja mialam 32, on 26, był w szoku, że mam tyle lat. Jesteśmy razem już 4 lata, i powiem Ci , że nie szuka młodszych, chociaż jest majetnym i przystojnym facetem. Jest bardzo o mnie zazdrosny, stara się cały czas, wie, że mam duże powodzenie i musi cały czas o mnie zabiegac. To 21 wiek, kobiety po 30 ce chodzą na silownie, mają dobrą pracę, a niektore 25 tki sa otyle z cellulitem.

Gość gość
młodsi zawsze porzucają starsze chyba że nie czują się samcami jak Macron

Gość gość
Oczywiście, że tak. Zawsze mi się podobały (bardziej) starsze od rówieśniczek. Tak się składało, że większość kobiet z którymi sypiałem były starsze co najmniej 5 lat. Najlepszy seks wspominam z jedną, która już miała 40. Ja miałem 26 lat. x Zboczeniec.

Gość gość
esteśmy razem już 4 lata, i powiem Ci , że nie szuka młodszych, chociaż jest majetnym i przystojnym facetem. Jest bardzo o mnie zazdrosny, stara się cały czas, wie, że mam duże powodzenie i musi cały czas o mnie zabiegac. x Boże, to pewnie ta, która wymyśla różne bajeczki w innych tematach. Żal.

Gość gość
Jest sporo związków gdzie ona jest starsza i to o więcej niż 6 lat. Jeżeli takie związki są to widocznie są mężczyźni, którzy chcą być w związku ze starszą kobietą.

Gość gość
Tak, bo starsze kobiety są bardziej interesujące.

Gość gość
Tak. Moja jest ode mnie 8 lat starsza i nie wyobrazam sobie młodszej.

Gość gość
Tak. Jak najbardziej.

Gość gość
Co to jest 6 lat, nic. Po 50 obje będziecie wyglądać tak samo.

Gość gość
Miłość! Wiek nieważny mężczyzna 40 kobieta zadbana lat 50 seks super

Gość gość
Marze o 30 paroletniej kobiecie

Gość gość
kilka lat to zadna roznica

Gość gość
30 ki a nawet 40 ki to nadal spoko i aiebiste kobiety - ostatnio w pracy miałem fajną 38 latke - figura i wygląd zaiebiste - gdyby ni jej mąz i dzieciak w odwodzie to bym sie brał. I do tego pewnie doświadczona;) Kim Basinger i sharon Stone też przecież nadal kuszą hehehhehe.

Gość gość
Starsza czyli mądrzejsza, bez kompleksów, życiowa kobieta. Ja taką wolę

Gość gość
No prawda ,ja tes bym chciał taką a nie głupią małolatę