Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni czy chcielibyści umielibyście być w związku z kobietą starszą o 6

Polecane posty

Gość gość
moi rodzice poznali się jak Mama miała 24 l. a Tato 18 i pobrali sie po 6-ciu latach. Byli zgodnym i szczęsliwym małżeństwem przez prawie 40 lat. niestety tato zmarł 4 lata temu.

Gość gość
Jak już jesteście po trzydziestce to te 6 lat jest żadną różnicą.

Gość gość
Mam żonę starszą o 5 l po 30 ce i jest w miarę ok jak w życiu raz lepiej raz gorzej życie.

Gość gość
Mam meza mlodszego o rok i dla jego nastoletnich siostrzencow on jest jeszcze mlody a ja juz starsza pani.chodzi o to ze mowia do mnie przez forme "wy", jaka w tej okolicy nalezy sie tylko bardzo starym ludziom (nie obcym tylko starszawym), nawet babci i dziadkowi mowia na "ty", chyba mysla ze jestem starsza od wlasnych tesciow.to nie zart, sama sie dziwie ale przeciez nie bede im tlumaczyc ze tylko rok roznicy i nie jestem w wieku babci i duzo mlodsza od ich mamy i jej siostry.tak sie zdziwilam jak w zeszly weekend chcialam naprawic zabawke najmlodszego siostrzenca i ten nastolatek "zle ustawilyscie, rozkreccie to i najpierw zlozcie z tej strony", niefajnie.sie poczulam

Gość Izumi z Meiji
Sa tacy co wola starszą i sa tacy co wola młodszą a jeszcze inni równolatkę. Jedni wchodza w zwiazek z kalkulacji, inni z braku laku a jeszcze inni z miłości. Wygrywaja ci co sa szczesliwi ze soba do konca zycia, reszta skacze z kwiatka na kwiatek i szuka caly czas szczescia. Wiek nie ma znaczenia gdy dwoje doroslych ludzi darzy sie uczuciem, szacunkiem a w lozku iskrzy.

Gość gośćlaluna
Ale temat,oczywiscie znowu ktos,kto slucha glupot,potem pyta,czy to roznica tyle a tyle lat,jesli kobieta starsza,to stara raszpla,a jesli facet starszy to wedlug niektorych mlodzian,bzdury o tej roznicy wieku,najbardziej liczy sie uzupelnianie sie charakterow w zwiazku,starowiejska mentalnosc polska,ubior,wiek,rasa,roznice ktore tak naprawde nas lacza nie dziela,maz mial33,ja37jak sie poznalismy nie czuje roznicy,on tez nie,tak poprostu sie ulozylo,najwazniejsze to zeby nie zwracac uwagi na zawistne uwagi innych wiesniackie poglady

Gość gośćlaluna
Jestem fascynujaca kobieta i inteligentna,on wspanialym mezczyzna,nie jedna by jego chciala,on wybral mnie i tego sie nie wstydzi,raczej jest z tego dumny,wiele przeszlismy,aby byc razem,bez wniku,ale nie ma miedzy nami barier,mamy wspaniale dziecko

Gość gość
Nie prawda,starsza wie co chce i seks super

Gość GoscM
gość dziś Starsze kobiety tylko dla desperatów albo zboczeńców. X Zmien plyte bo powtarzasz sie w kazdym takim temacie.

Gość gość
Bez sensu, niby po co wiązać się z dużo starszą? Ani ona pociągająca ani fajna.

Gość gość
Kobiety po 40 są fantastyczne.Dbają o siebie i często wyglądają lepiej niż 30, które są zmęczone życiem.40 ma odchowane dzieci i zaczyna drugą młodość

Gość Host
Bywa że kobieta 40 lat wygląda młodziej,wtedy to możliwe że by mi się spodobała. Ale ta normalnie do tylko do 35 lat są atrakcyjne dla mnie. Faktycznie wiek 25-30 to takie nieco dojrzalsze, te do 25 to jak dla mnie dziewczynki, to znaczy nie mają cech seksualnych.Można porandkować ,czy nawet przytuluć,ale sex to miałbym jakieś opory,bo za młoda. Musi mieć te około 30 żeby w ogóle było o czym gadać. Ja mam po 30

Gość gość
ble to masz na imię pyertolony oyebusie

Gość gość
Tak, inteligencja, intelekt i urok osobisty najważniejsze, a kilka lat? To tylko cyfry.

Gość gość
Jakie cyfry, wiek ma duże znaczenie.

Gość gość
xD

Gość gość
wiek ma znaczenie, ale nie świadczy o dojrzałości...

Gość gość
Byłem kiedyś ze starszą o 6 lat, tyle że od początku wiedzieliśmy że to nie będzie stały związek, i było warto :)

Gość gość
jestem w takim związku, miesiąc temu mi się oświadczył

Gość gość
Zgodnie z naturą dla faceta pociągające są młodsze kobiety i dla kobiet chyba nie ma to takiego znaczenia. Po co walczyć z naturą ,kombinować,bez sensu

Gość gość
Nie wierzę że ktoś chce starej baby. Musi mieć coś nie tak pod deklem.

Gość gość
na kazde debilne stwierdzenia typu , że desperat się interesuje starszymi , że starsza to odzrzut odpowiedź jest taka, po pierwsze nigdy nie wiesz co ci się przytrafi, jesli jestes młoda osobą , to g****o wiesz o życiu i nie powinieneś się wymadrzać a po drugie jak się chłopak zakocha w starszej to dopiero zrozumie.....a młode p*****lnięte wogóle nie powinny głosu zabierać bo w porządku jest, ze dają d**y 20 lat starszym za prezenty niech kązdy się zajmie swoim szczęściem i nie wp*****la się do łóżka i życia innych

Gość gość
Na zachodzie nie robią z tego problemu, tylko u nas, facetowi starszemu gratulują młodej żony, kobietę starsza piętnują w podobnym układzie. Nie należy kierować się zdaniem innych a robić swoje.

Gość gość
Starej baby chcą tylko desperaci szukający drugiej mamusi.