Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakoś życia męża.

Polecane posty

Gość gość
Szkoda mi twojego meza.. jestes czepialska histeryczka, z bolem d**y, bo on nie bedzie musial ograniczac sie tak jak ty.. tacy ludzie jak ty, odbieraja innym radosc zycia. Odejdz od meza, puki jeszcze nie macie dzieci, bo jestes chora i toskyczna, a facet ma stres i bez tego. Na dodatek, jesli teraz juz tak schizujesz, to mozna sie domyslac, ze po urodzeniu - to juz zupelnie ci odp******i. Smutne to :(

Gość gość
Święta racja. Dlatego mężowi, jak o sobie pozwalam na alkohol kiedy ma ochotę itp. Córce, którą kocham nad życie pozwalam jak i sobie na fast-food czy colę raz na jakiś czas

Gość gość
chryste, co za p*****lnieta baba :o i ten koleś wytrzymuje z taką idiotką... niepojęte na bank puka na boku inna, mniej problemowa, a nie "stresuje sie w pracy". staraczki to najgorszy sort poy****ych lasek :o

Gość gość
Niestety faceci tak do tego podchodzą. Nie zmienisz ich nastawienia. Ja zrobiłam tak jak Ty. Mój mąż pił alkohol czasami. Akurat oboje nie pijemy kawy i nie palimy. Mnie to wkurza, ze to my mamy wszystko... A faceci nic nie muszą.

Gość gość
Nie wariuje i nie będę wariowac. Nie chodzi mi o starania ale o męża. Radość życia to nie jest papieros. Nie chodź o to że ja nic nie mogę on może wszystko. Nawet o tym nie pomyślałam. Dziecko tworzymy razem,oboje musimy być zdrowi.

Gość gość
Trzeba to za łeb złapać innego wyjścia nie ma.

Gość gość
Kobiety serio macie gdzieś zdrowie faceta ?

Gość gość
Bez przesady twój mąż nie jest uzależniony, sama napisałaś że ma stresująca prace, przypieprzasz się o papierosa i drinka serio? Kurwa masz zdrowego męża bez nałogów, bo tej jego paczki fajek na 2 miesiące nałogiem nazwać nie można, weź ty się za jakąś pracę zamiast siedzieć i wymyślać sobie i jemu przede wszystkim problemy. Jesteś przewrażliwiona i tyle!

Gość gość
Również mam stresujacą,odpowiedzialną pracę. Wolę iść na siłownię niż napić się. Mąż przyszedł do domu po 19 powiedział do mnie, że ma dzisiaj jakiś gorszy dzień i co zrobił? Nalał sobie wishy i poszedł do wanny.

Gość gość
Weź przestań daj mu żyć.

Gość gość
Wszystko jest dla ludzi. Nawet alkohol i kawa. W takich ilościach naprawdę mu to nie szkodzi. Weź się kobieto ogarnij. Jeszcze mu jeść zabronisz, bo powiesz, że niezdrowo według cienie je.

Gość gość
Wszystko jest dla ludzi zgadzam się,sama piłam 2 kawy dziennie. Ale teraz nie pije, bo chcemy zacząć starania o dziecko. Nie chce zaszkodzic mu. Alkohol tez jest dla ludzi, ale według Was powrót z pracy, nalanie sobie wishy i pójście do wanny jest normalne? Są inne sposoby na odreagowanie stresu.

Gość gość
Zostawi Cię albo już zdradza.

Gość gość
Czemu tak jedziecie na autorkę? Przeciez ma rację. Gość pali, pije a z was musi byc niezla patola skoro piwko i papieros to takie nic. Myślę, ze maz aurorki powinien zaprzestać tych nawykow , niech sie przyzwyczaja bo jak wroci po robocie i przejmie dzjecko to nie moze byc narabany a i ciala smoliste osadzaja sie na ubraniu wlosach i moga powodowac SIDS

Gość gość
21.55 otóż to. Nie jest jakimś nałogowym palaczem. Ale papierosy są w każdym aucie, głęboko zakopane,upchane. Raz na tydzień sięgnie po wishy czasami dwa razy w tygodniu. Zawsze po pracy przed spaniem. Rozumiem, że śpi po 3,4 godziny, w firmie pracuje po 12 godzin, ale kurcze są lepsze sposoby na odreagowanie stresu.

Gość gość
Mój mąż wypije whisky czasem piwo siłownia czasem zje czasem zdrowo czasem tlusto i 3 synów ma więc niewydziwiaj.

Gość gość
To jest prawdziwy facet A nie.

Gość gość
Kawa może być zdrowa.zawiera antyoksydanty. Przesadzasz autorko.

Gość gość
"Szkoda mi twojego meza.. jestes czepialska histeryczka, z bolem d**y, bo on nie bedzie musial ograniczac sie tak jak ty.. tacy ludzie jak ty, odbieraja innym radosc zycia. Odejdz od meza, puki jeszcze nie macie dzieci, bo jestes chora i toskyczna, a facet ma stres i bez tego. Na dodatek, jesli teraz juz tak schizujesz, to mozna sie domyslac, ze po urodzeniu - to juz zupelnie ci odp******i. Smutne to " Popieram w 1000 procentach. Od takich toksycznych ludzi trzeba sie trzymac z daleka bo kazda radosc potrafia zepsuc glupim czepianiem sie o drobiazgi.

Gość gość
Przy takiej kobiecie jak ty żaden facet nie miałby radości z życia. Nic dziwnego, że długo pracuje. Uciekła od ciebie.

Gość gość
Odejdzie od Ciebie.

Gość gość
Czemu tak jedziecie ma autorkę?