Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu jakieś kobiety którym zmniejszyły się piersi podczas brania tabl.anty?

Polecane posty

Gość gość

Biorę Yasmin od 6msc i moje piersi są mniejsze. Jak nie mam biustonosza to wyglądam jakbym wogóle ich nie miała. Przestawiłam się na Eloine ( w UK to zamiennik Yaz) właśnie z tego powodu ale dla mnie to szok. Bo wcześniej jak zażywałam tabletki to nigdy nie miałam takiego problemu. Któras z was miała coś takiego? Bo juz nie wiem czy to tabl. czy coś innego

Gość gość
impossible. Anty powodują wzrost hormonów co za tym idzie, biust się wypełnia. Moze po prostu schudłaś, a najpierw spada biust

Gość gość
No wlasnie nie,tylko biust mi zmalał. Dawniej brałam Diane potem yaz i nigdy nie mialam czegoś takiego. Skończyły mi się tabletki yaz tu w uk i chciałam nabyć ale nigdzie ich nie ma w sprzedaży. Więc lekarz zaproponował yasmin więc się zgodziłam. A tu takie coś. Poprosiłam lekarkę o jakiś odpowiednik Yazu bo po tych tabletkach czułam się świetnie i je sprawdzam teraz. Mam nadzieję moje piersi wrócą.

Gość gość
Powiem ci szczerze, ze chętnie bym sie zamienila i oddała swoje ;) Na pewno wrócą i radze się zwazyc. Niektore kobiety tak maja, ze najpierw spada biust a pozniej reszta

Gość gość
To mi oddaj trochę to oby dwie będziemy zadowolone ;) ale chyba już znalazłam odpowiedź to tabletki. Dziś rano zaczęłam te nowe tabletki nie robiąc przerwy i mam dziwne uczucie w piersiach. Coś podobne jak w ciąży i są twardsze. Dzięki za odpowiedzi dziewczyny.