Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na święta dla faceta

Polecane posty

Gość gość

cześć, piszę do Was z prośbą o radę. Chciałabym kupić swojemu facetowi mini stół do bilarda. Pierwotnie jest on przeznaczony dla dzieci ale słyszałam, że dorosły facet też miałby ubaw żeby sobie na takim w domu pograć. Co o tym sądzicie? wiem, że zaraz pojawią się komentarze typu "przecież powinnaś znać swojego faceta". Znam go, lubi grać w bilard, interesuje się tym, kwestia tylko czy to nie obciach zafundować zabawkę dla dzieci. Stół nie jest też taki mały 120 x 62 x 69.

Gość gość
Mały stol mały ptaszek wpedzissz co w kompleksy

Gość gość
czy oprócz stołu moge mu jeszce dać viagre? on ma problem ze wzwodem kindybała, jak czasem mu stoi to ma 60 cm ale rzadko stoi

Gość christere
Jesli szukacie kubeczka z grafiką albo napisem na święta to tutaj jest ich sporo https://www.megakoszulki.pl/swiateczny-kreator-prezentow Oczywiście jest opcja zaprojektowania swojej grafiki. Zamawiałam kubeczek dla meża na Mikołaja. Reszcie rodziny planuję zamówić podobne na święta.

Gość Jjjjjuliaaaa
Jestem tego zdania, iż w przypadku znalezienia idealnego prezentu dla męża warto najpierw porozmawiać z nim i zapytać go wprost czego aktualnie najbardziej potrzebuje. Sama na ten przykład miałam podobną sytuację, gdyż poszukiwałam prezentu dla swojego męża z okazji jego urodzin. Postanowiłam, że podaruję mu pakiet zabiegów podologicznych, gdyż od dłuższego czasu zmagał się z kilkoma problemami stóp. Oczywiście jak to facet, bagatelizował te problemy od dłuższego już czasu, przez co problem ten znacznie się pogorszyły. Wybrałam gabinet - http://satin.pl/zabiegi-podologiczne/usuwanie-kurzajek-brodawek/ i dzięki ich ogromnej wiedzy, a także wieloletniemu doświadczeniu bardzo szybko pomogli mężowi uporać się z dolegliwościami kurzajek na stopach, a on w końcu nie wstydził się, aby podczas naszego urlopu założyć klapki czy sandały. Prezent był trafiony dlatego, że wiedziałam, iż mój mąż chciałby pozbyć się tych problemów, ale nie zdecydowałby się na wizytę w takim gabinecie na własną rękę.