Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham pierwsza milosc mimo ze mam meza.

Polecane posty

Gość gość

Moja pierwsza milosc poznalam kilkanascie lat temu. Rozstalismy sie poniewaz wyjechalam za granice i stwierdzilismy ze lepiej sie rozstac bo tesknota nas tylko dobija. Nie bylo zadnego innego powodu rozstania. Ja MUSIALAM wyjechac a on tez nie mogl przyjechac i stalo sie tak a nie inaczej. Od 12 lat jestem z moim mezem. Mamy 2 dzieci. Ale to nie taka sama milosc. Owszem kocham go i szanuje, ale to nie to samo. Taka milosc jak tamta zdarza sie tylko raz. Przez te wszystkie lata o nim nie zapomnialam i nie przestalam kochac . To uczucie nigdy nie wygaslo. On jest po rozwodzie i odnowilismy kontakt. Miala byc przyjazn a skonczylo sie tak jak poprzednio. Kochamy sie dokladnie jak te kilkanascie lat temu. I co ja mam począć ? Mój mąż jest wspaniałym człowiekiem i nie chce go skrzywdzić ani mojej rodziny. Dlatego próbowałam zerwać kontakt ale się nie da. Nie potrafię , on tez nie. Co robić?

Gość gość
Dlatego sie nie ozenilem. Po co mi kolejna szmata w domu. Wystarczy mi ta do podlogi.

Gość gość
Wszystkie baby to kłamczuchy.

Gość gość
To prawda. Kobiety klamia okropnie i niczego w tym zlego nie widza

Gość gość
Po 1 skoro chciałam urwać kontakt to widzę coś w tym złego prawda? A po 2 szmata nie jestem bo z nim nie współżyłam i nie zdradziłam męża.

Gość gość
Nikt nigdy pewnością nie da ani chłop ani baba że nie kocha innego a z nami jest np. z braku laku, bo czas goni, bo co ludzie. Sami się skazujecie na nędzne życie bo nie potraficie żyć sami na dłuższą metę. Gorsze jest jednak bycie z byle kim bo się trafil.

Gość gość
Mąż sie dowie.Rozwód z orzeczeniem o winie.Będziesz płacić za przebieg sprawy.Wywali Cię z chaty.A ten drugi kopanie Cię w d**e.Tak się to zawsze kończy.Więc sobie przemysł.Bo wystarczy ze ten drugi komuś powie,albo powie twojemu mężowi i będzie finito

Gość gość
Kłamstwo ma krótkie nóżki I nie umie uciec daleko.Zastanów sie czy dobrze zarabiasz,bo kochanek Cię nie utrzyma i dwojd dzieci jak mąż Cię zostawi.A na alimenty na dzieci bedziesz czekac baaardzo długo

Gość gość
A najlepiej jak oboje sie zgadaja przeciwko tobie.Dowiedza sie ludzie ze wsi.Będziesz mieć ksywe k***isko i w dodatku sama jak oalec

Gość gość
Nigdy nie bedziesz miec pewności jak długo potoczy ci sie nowe zycie, gdybyś miała 100 procentowa pewnosc , to warto je zmienić Tylko dlaczego ktos inny ma placic za czyjeś szczęscie ? Znajdz mezowi kochankę i wtedy bedzie okey.

Gość gość
daj sobie spokój autorko, olej go i żyj z mężem. Byłam w identycznej sytuacji, moja byłapierwsza miłosc sie pojawiła po jego rozwodzie. Zaczelismy sie spotykac snuc plany, on mnie kochał do szlaeństwa, az sie nie okazało ze jestem w ciąży. Nagle stwierdził ze to nie to, zostałam sama w ciązy, musiałam ja usunąc bo on po prostu zniknał i zostawił mnie sama sobie. Przez pajaca mam na sumieniu własne dziecko. Nieżyj jakimiś bajkami i przeszłoscia a doceń swoja rodzinę i dobrego meża, doceń zanim to starcisz

Gość gość
Nie chcesz być z mężem to go zostaw.tylko pamiętaj ze koniec to koniec i mąż też znajdzie inną. A kochanek ma 110 procent Cię zostawi

Gość gość
Szanuj to co masz,. Przeszlosci nie zmienisz. Jesli maz to wspanialy czlowiek to sie tego trzymaj. Masz rodzine. Walcz o nia.

Gość gość
W tym wszystkim ludzie zapominają o dzieciach, przecież one najbardziej przeżyją wszystko

Gość gość
Przeżywam identyczną sytuację co Autorka. Droga Autorko, jak sobie z tym poradziłaś, jak wygląda to dziś..? Pozdrawiam!

Gość gość
Nie ty pierwsza, nie ty ostatnia. Ja jestem 17 lat z kobieta, ktorej tak naprawde nigdy nie kochakem. Z miloscia mojego zycia z pewnych powodow nie moglem stworzyc zwiazku. Nienawidze mojej zony. Kocham moje dzieci i dlatego nie rozwale rodziny, tylko dla nich. Ja juz swoje zycie przegralem totalnie. Chce lepszego zycia dla moich dzieci.

Gość gość
Ludzie jeśli się kochają powinni walczyć o swoją miłość zaryzykować życie jest jedno. Nie można żyć do końca swojego życia i myśleć co by było gdyby. Uważam że trzeba zaryzykować jeśli naprawdę się kochacie i jeśli oboje tego chcecie to spróbujcie. Gdyby moja największa miłość życia była teraz przy mnie i powiedziała zaryzykujmy , spróbujmy to bym zaryzykowała bo wiem że tylko z nim bym była szczęśliwa. Jednak mamy swoje rodziny i postanowiliśmy dla dobra ich zakończyć wszystko.

Gość gość  z miasta Katowice
Weźmiesz sobie szmatę za żone, zbudujesz rodzine , urodzą się dzieci, weźmiesz dla nich kredyt i nagle się okazuje, że puszczalska łajdaczka, jest krva dzeewką bo wali cię w rogi z jakimś Januszem:O:O Właśnie dlatego nie mam żony🖐️

Gość gość
Nie każda jest szmatą . Z tego co widać to chyba żadna cię nie chce

Gość gość
w dzisiejszych czasach każda jest szmatą. tylko niektórym okazja jeszcze się nie zdarzyła

Gość gość
a ty jesteś beznadziejnie brzydki i na pewno mało inteligenty skoro tak uważasz . Zostawiła Cię na pewno jakaś kobieta bo nie wytrzymywała z tobą i wsadziłeś wszystkie kobiety do jednego worka.