Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MojeżycieTodno

Ja, mąż i ksiądz.

Polecane posty

Gość MojeżycieTodno

Mam dobre życie, jestem dobrze sytuowana, mam naprawdę super przystojnego, wspaniałego męża, ideal. Mam niezwykle inteligentne dziecko, zupełnie wybitne... naprawde. W wieku 2 lat potrafil ulozyc puzzle 500 elementow. Zupelnie sam, ale to nie jest wazne... jestem mężatką od 4 lat, ale kocham innego od 10 lat. Tym innym jest ksiądz. Nie mieliśmy kontaktu przez 4 lata. Wiem,ze po mnie miał inna. Zniszczył mi życie, złamał serce, chciałam popełnić samobójstwo ale niestety mnie odratowali. Długo leżałam w szpitalu. Po tak długim czasie odnowilismy kontakt. Nigdy nie przestałam go kochać. Był i jest miłością mojego gownianego życia. Codzień proszę go żeby dał mi spokoj, żeby przestał się do mnie odzywać. Miał szansę by mnie mieć, wszystko bym wtedy za niego oddala. Teraz mam męża i nigdy nie pozwolę by przeze mnie cierpiał. To fantastyczny człowiek! Proszę, powiedzcie mi co mam zrobić, jak zapomniec o miłości mojego życia ( jak go pokochałam to nie był jeszcze księdzem), jak żyć, jak się od niego odciąć. Raz na zawsze

Gość gość
xDDDDDDDD

Gość gość
coraz więcej opętanych księży! a ty co kochasz diabła? póknij się szczerze w łeb, uruchomom wreszcie rozum, nie odpowiadaj, nie reaguj, nie interesuj się nim, pokochaj męża i zobacz, co Bóg dla ciebie uczynił!!!

Gość gość
czasami się zastanawiam, jak to możliwe, że ktoś dostaje tyle od losu, a nie potrafi docenić. otrząśnij się kobieto, jak uciąć kontakt -normalnie, i .... natychmiast. wiele kobiet wiele by dało za dobrego męża. ty masz, a nie szanujesz. byłaś z księdzem, ale chyba rozumiesz, że on cię nie chce - przecież ma za wygodnie, by to zmieniać. zamiast na forum "chwalić się" taką za przeproszeniem głupotą - weź życie we własne ręce, i nie drażnij porządnych ludzi.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec o co chodzi temu księdzu, po co tak naprawdę kontaktuje sie z Tobą, co myśli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
donies na niego do biskupa i daj sobie spokoj

Gość gość
no wiecie co...ona jest winna, bo to drąży ciężko grzeszyła z księdzem, potem miłosierny Bóg jej wiele uczynił, bo targnęła się na swoje życie...a ją jeszcze kusi...do złego oczywiście !!! brak slow!