Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Córka mamusi

Nienawidze swojej matki.

Polecane posty

Gość Córka mamusi

Moja maciora ma 64 lata. Ja mam 31. Na szczęście mieszkamy osobno. Natomiast dręczy mnie każdy kontrakt z tą stara suka. Obraziła się o to że moja teściowa zbyt często do niej dzwoni na ploty przestała odbierać od niej telefon. Potem obraziła się na mojego męża że ten nie złożył jej życzeń na inieniny Na każdy mój najmniejszy błąd krzyczy na mnie i wyzywa od zamulencow Stara rura dolowala mnie całe życie. Że nie poradzę sobie w pracy że jestem gruba i brzydka. Ciągle mnie porownywala z córkami koleżanek. Dziś ona oczekuję pomocy i szacunku na starość. Myśli że mam obowiązek jej nadskakiwac a ja jej nienawidzę. Jej tekst " musisz przy mnie być bo jak byłaś mała to Cię nie zostawiłam " Kurwa nie ja chciałam matkę tylko ona dziecko. Łaski mi nie zrobiła

Gość gość
Kiedy twoja matka miało chłopa w łóżku ostatni raz . Nie dziw sie . Rura ją pali . Samo targanie małźy nie wystarczy .musi być prawdziwy c***j .

Gość gość
jakim cudem taki absolutny śmieć jak autorka znalazła męża to jest cud. Pewnie takie sam patologiczny odpad

Gość Córeczka mamusi
Jestem smieciem bo nie pozwalam żeby ktoś kierował moim życiem? Mój mąż jest odpadem bo nie pozwala się obrażać? A kim Ty jesteś "gościu " też patologiczną mamusią? Skoro ten temat pcha Cię do chamstwa.

Gość gość
wczoraj Pomijam całą sytuację ale twojego chamskiego/bazarowego repertuaru nie da się niczym wytłumaczyć,nawet trudną sytuacją rodzinną.Ty sięgnęłaś już takiego dna że nawet trudno uwierzyć w to co mówisz i współczuć nawet gdybyś była poszkodowaną. Masz w gębie jak w kiblu na starym centralnym.