Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drugi raz mnie zostawil

Polecane posty

Gość gość

Zostawił mnie drugi raz. Teraz jest jeszcze gorzej niż za 1. Nie mogę przestać o nim myslec, cały czas mam nadzieje ze jednak będzie chciał ze mną być, ale minęły już 2 miesiące a on w dodatku powiedział mi tyle przykrych słow. Obraził moich rodziców, mnie, powiedział ze nie jestem jak jego matka i on nie chce takiej żony w przyszłości. Żałuje ze sama go nie zostawiłam kiedy on tyle razy coś odwalał, nie potrafiłam a teraz mam za swoje :(

Gość gość
Powinnaś się cieszyć

Gość gość
jednym słowem nie boli cie fakt rozstania ale duma, bo to jego ****** nie twoj

Gość gość
Zawsze masz na pocieszenie babochlopa, jak sam.mówiłeś - ze dla takiej ściery, szmaty i goownianego egoisty pozbawionego empatii tylko bezempatyczną i egoistyczna ściera, podobno masz narzeczoną, gratuluję sukcesu w poszukiwaniach.

Gość gość
To juz chyba nie pierwszy Twój temat tutaj? Bylas naiwna, wybaczalas to teraz masz za swoje! Tak kończą idiotki bez honoru które wszystko wybaczaja wierząc w nawrócenie, odmianę misia- a misio wraca tylko po to żeby Cie por...c zanim znajdzie inna, bo nie ma innych opcji na seks. Jak ktos inny pojawia sie na horyzoncie to kopie Cie w d...e i odchodzi do nowej laski.

Gość gość
9.93 tem misio akurat nie odszedł, bo żeby odejść trzeba być a znalazł babe jak on sam.