Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek1906

Zdrada dziewczyny czy dobrze zrobiłem

Polecane posty

Gość Tomek1906

Witam Mam pytanie do kobiet czce zebyscie oceniły Jestem z kobietą 3 miesiące Ale ona zrobiła skok w bok i to w trójkącie z 2 facetami Chciałem z nia zerwać ale mnie uprosiła ze to jednorazowy wybryk był i ze tego nigdy nie zerobi. Widać było ze żałuje. Wiec jej dałem drugą szanse Ale boje sie ze jestem naiwny i to znowu zrobi. A może zrozumiała ze zle zrobiła i juz tego nie zrobi? Nie wiem co mam myśleć ale dałem jej 2 szanse. Najwyżej okaże sie ze jestem frajerem czekam na wasze opinie

Gość gość
Provo 0/10 :P x Ale gdyby to była prawda, to by znaczyło że jesteś nieziemski frajer :classic_cool:

Gość gość
Jesteście 3 miechy czyli żaden związek. Ona lubi sex w grupie, a jak lubi to znów się zabawić. Porozmawiaj z nią o jej fantazjach dowiedz się jak bardzo jest otwarta i zacznijcie razem swingowac. Pobzykasz sobie grupowo w różnych konfiguracjach, coś przeżyjesz, a razem i tak nie będziecie na stale, góra kilka miesięcy.

Gość Tomek1906
Niestety to jest prawda co napisałem Sam sie temu dziwiw co zrobiłem ale chyba potrzebuje zeby mi to ktos powiedział zeby przejrzeć na oczy Wiem ze 3 miesiące to nie zwiazek A Co do pytania gadali my na ten temat mówiła ze to był jej 2 raz dopiero. Ale w sumie czy prawda? tego nie wiem

Gość gość
Jak się dowiedziałeś? Od niej? W jakim wieku jesteście? Zrobiła raz to zrobi kolejny pewnie

Gość Tomek1906
Wpadła przez przypadek myslałem ze z jednym tylko spałą ale on ma narzeczona wiec po kontakcie z nią dostałem sdjecia o czym gadali i wtedy do sie domysliłem Przyznała sie ale mówiła ze bardzo załuje, ze juz tego nie zrobi wiecej. Ze wie ile mi bólu zadałą i ze zrozumiałą jak jej zależy na mnie. Pojechałem po swoje rzeczy ale zrobiła miłą atmosfere i i wyprosiła 2 szanse. Troche mi zaczęło zależeć na niej wiec dałem sie przekonać. Tylko w głowie czy aby nie błąd zrobiłem. Wiem ze jak to zrobi 2 raz to nie ma juz uprośc Ja mam 33 ona 28 wczesniej była 7 lat z facetem

Gość gość
Jej drugi raz na dwa baty? Ok raz mogła spróbować jak była singielką, ale jak poszła drugi raz to to ja rajcuje, tęskni za tym. Albo ty się zgodzisz na 3 kąt albo znów się umówi z kimś innym.

Gość gość
Prowo 0/10

Gość gość
Roksolala ty tutaj ;)

Gość gość
Jakby facet mi tak zrobił to bym mu nie wybaczyla bo widac ze przedmiotowo podchodzi do seksu co nie wrózy dobrze na zwiazek