Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kura znosząca złote jajka

Co sądzicie o podniesieniu wieku zgody w Polsce na seks z 15 do 16 lat?

Polecane posty

Bo w Polsce seks można uprawiać z osobą która ukończyła 15 lat masakra nie wierzę jak z osobą w wieku 15 lat można seks uprawiać?przecież to pedofilia ten wiek jest śmieszny i żałosny i powinien być podniesiony minimum do 16 roku życia minimum ja bym wolał żeby to było nie 16 lat a 17 lat bo z 16 latkiem seks też powinien być zakazany :)

w Polsce za seks z osobą poniżej lat 15 można iść do więzienia od 2 do 12 lat więzienia a przecież za seks z osobą poniżej 17 roku życia powinno się iść do więzienia 🖐️

Gość gość
Nie zesraj się. W reszcie europy jest to 14 lat a w japonii i korei południowej 13 i jakoś nikt nie protestuje

Gość Namysłów Opolsk wojew
17:13 idioto 13-14 lat to jest żałosne prawo dobrze że w Polsce tak nie ma będę się domagać by ten wiek został podniesiony do minimum 16 a maksymalnie do 17 roku życia np w Wielkiej Brytanii Holandii Belgii Norwegii Ukrainie Rosji ten wiek jest wyższy niż w Polsce i wynosi 16 lat a w Irlandii 17 lat a na Malcie 18 lat więc nie pisz że w reszcie Europy wiek jest niższy bo w wielu krajach jest wyższy

Gość gość
Po cichaczaczu teraz nawet 13/14 łatki się bzykaja.

Więc ten wiek w Polsce powinien zostać podniesiony i wiesz że twój wpis z 17:13 zgłoszę na policję za pochwalanie pedofilii? Bo w Polsce za seks z osobą poniżej 15 lat choć powinno być z osobą poniżej 16 bądź 17 lat można iść do więzienia a ty piszesz żebym się nie zesrał bo w tamtych krajach to 13-14 lat więc ty pochwalasz pedofilie więc dzwonie na policję

17:22 co to za argument że po cichaczu 13 latki się bzykają przecież nie mogą bo nie mają tego wieku czyli 15 lat a powinno być to 16 bądź 17 lat

Gość gość
Ty Namyslów nie zaczniesz przed 60 tką :D wiec nie pultaj się .A z tym UK to żenada -zobacz ile tam jest nieletnich matek 16-17 ile chorych wenerycznie gówniarzy .Tak że te limity prawne o kant d sobie rozbij .

Gość gość
Myślę, że to wiele nie da bo jak ktoś będzie się chciał bzykac i tak to będzie robił. A i młodsze dzieciaki niż 15 letnie uprawiają seks. Ale fakt, że dla mnie zawsze te 16 lat było taką barierą, że to już nie dziecko, co prawda jeszcze nie dorosly, ale taka " młodzież" można powiedziec.

Gość gość
Namysłów albo nie wziął albo przedawkował leli an ból głowy i teraz odp*****la. Serio zgłosisz na policję? Co? Stwierdzenie faktu? Logika namysłowskiego spamera: Stwierdzenie faktu, ze w japonii wiek przyzwolenia na seks to 13 jest dla jego fistaszka (bo raczej nie dla mózgu) pochwalaniem pedofilii. Ręce opadają...

17:48 już zgłosiłem to na Policję właśnie przed chwilą

Gość gość
Ciekawostka: njwyższy wiek przyzwolenia jest w Tunezji i wynoai 20 lat, natomiast najniższy, 12 lat, w Angoli oraz Meksyku. W krajach arabskich za to w ogóle nie ma żadnego prawnego ograniczenia. Najpowszechniejszym limitem na świecie, bo obejmującym aż 19 państw, jest 16 lat.

Gość gość
Nie przejmuj się nim, "Namysłów" jest po prostu chory na głowę i nie jest swiadom co gada. Widać to na kilometr po jego pisowni.

Gość gość
Stara rura głupie od lat nie bzykana to próbuje ograniczać to innym, a w Anglii jest to 13 lat

Nie jestem chory ja naprawdę zgłosiłem go i pójdzie do więzienia

18:43 idioto w Anglii wiek zgody na seks to nie 13 lat tylko 16 lat sprawdź sobie w Google jak nie wierzysz wpisz sobie wiek przyzwolenia na seks w Wielkiej Brytanii

18:43 zgłaszam to na Policję dzwonie

Gość gość
Wyobraziłam sobie wkurw policjanta jak im tak z każdą bzdurą od razu dzwonisz xD

Gość gość
Wiek przeciwnie powinien byc obnizony. Najlepiej tak do 12 lat. Albo calkowinie zniesione ograniczenie by kobiety w kazdym wieku mogly sie cieszyc seksem bo maja do tego prawo.

18:53 skoro tak piszesz to pochwalasz pedofilię mam zadzwonić na policję i im wszystko powiedzieć? Nie martw się zrobię to nie wierzysz to zdziwisz się jak policja zapuka do twych drzwi? To proszę idę dzwonić nara przestępco 🖐️

Gość gość
Stare baby nie chca dac.mlodym sie bawic. Najbardziej przeciwni seksu mlodych sa puszczalskie, ktore czuja sie zagrozone przez mlode ladne nastoletnie kobiety.

Zgłosiłem i jestem z tego dumny :)

Gość gość
Jak zglaszasz to podawaj kogo dokladnie, ponieważ pod nickiem "gość" piszą tu co najmniej trzy różne osoby.

19:10 ja daje screeny do wpisów dzwonie na policję a potem im wysyłam te screeny ważne że ja wiem o kogo chodzi już tak robiłem i przeze mnie dużo osób ma sprawę w sądzie :)

Gość gość
Jestem za tym, żeby podnieśli wiek! To jeszcze głupie nastolatki, jak one od najmłodszych lat dają pipki to ciekawe jaka rozklapicha byłaby w wieku 20 lat, tragedia. Powinny wrócić kary na dzieciach, bo niektóre zasługują na klapsa, albo pasem przez goły tyłek. Tyle rozpieszczonych i głupich dzieci na tym świecie....