Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janadrian

27lat brak zainteresowania ze strony kobiet

Polecane posty

Gość janadrian

Nie mam za grosz powodzenia u kobiet, wszystkie na których mi zależało traktowały mnie jak kumpla. W sumie normalka, każdy facet to przechodził. Zawsze sobie powtarzam że tego kwiatu to pół światu. Do tego nie mam jakiś specjalnych wymagań. To co mnie jednak niepokoi to ze kobiety kompletnie nie zwracają na mnie uwagi na ulicy. Dziwi mnie to bo należę raczej do tych przystojniejszych. Nie ubieram sie w lumpeksie, emanuję pewnością siebie i dupa. Ja rozumie ze trzeba zagadywać, i tak też czasem robię, ale działał bym bardziej zdecydowanie gdybym widział z waszej strony jakiś znak. A tu nic. Czy wy zwracacie uwagę tylko na tych wybitnie przystojnych a już takich 7/10 zlewacie? Sądziłem ze z wiekiem kobiety nie są juz tak wybredne.

Gość gość
Jak 7/10 to lecimy gubią buty, na tych 3/10 nie zwracamy uwagi:P

Gość gość
Po pierwsze primo nie znasz języka ojczystego, po drugie primo jesteś burakiem. Po trzecie jak pokażesz fotę, to ocenimy twój wygląd, twoje zdanie jest zapewne mocno nieobiektywne.

Gość gogoool
Jesteś poprostu brzydki. Jak bys był pewnym siebie dobrze ubierającym sie 7/10 facetem to w wieku 27lat juz dawno byś kogoś miał. Ja do super przystojnych nie należę a jednak czasem na imprezie jakas panna sie do mnie uśmiechnie. Jednak dziewczyna która mam poznałem właśnie dla tego że sam do niej zagadałem. To ze jakaś panna nie zwraca na cb uwagi nie znaczy że nie zainteresuje sie tobą gdy cie bliżej pozna.

Gość gość
Próżny jesteś jak atencyjka instangramowiczka.

Gość gość
17:21 Nie jestem. Nie żywię sie atencją, nie czekam aż dziewczyna bedzie mnie obsypywać komplementami, lajkować na fejsie i zaciągać do lóżka, Chciałbym po postu wiedzieć do kogo podbijać a kogo nie.

Gość Arabeska26
Jeszcze bym rozumiała jak byś mial te 19-24lata ale 27? Z wiekiem nawet ci brzydcy nieco przystojnieją natomiast dziewczyny obniżają wymagania. Jeśli żadna znajoma na imprezie cię nie podrywała to ty nawet przeciętniakiem nie jesteś. Na bank nie masz zarostu i od razu traktują cię jak dzieciaka.

Gość gość
Musisz mieś w....ne na to jak widzą Cię kobiety i od razu zaczną zwracać na ciebie swoją uwagę. Mnie parokrotnie podrywały dziewczyny gdy przestałem się interesować relacjami damsko-męskimi. Nie wiem tylko czy to do końca dobra metoda bo i tak umrę jako stary prawik :D

Gość gość
Możesz faktycznie być względnie przystojny ale masz w swoim wyglądzie coś aseksualnego czego nie dostrzegasz. Możesz nie mieć zarostu to np całkowicie zabija pociąć u kobiety gdy już jesteś dorosły. W liceum moze i byłeś dla dziewczyn całkiem całkiem ale z wiekiem facet musi mieć nieco poważniejszy wygląd.