Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna_sytuacja

Musze sie z kimś tym podzielić bo jestem w szoku!! Co o tym sądzicie? pomóżcie

Polecane posty

Gość dziwna_sytuacja

Dzisiaj spotkała mnie dziwna sytuacja i nie mogę sobie poradzić i nie wiem co mam robić dlatego zwracam sie do was z pomocą. A więc. Mam 18 lat a moja siostra 15. Dzisiejszego dnia rodzice pojechali na zakupy. Ja mam swój wiek dojrzewania no i byłem napalony więcchciałem sobie ulżyć był wieczór poszedłem sie wykąpać żeby sie zrelaksować i zauważyłem oko siostry jak patrzy przez dziurke od klucza. Nie robiłem nic z tego bo nie chciałem wywoływać afery. Potem poszedlem do swojego pokoju byłem w domu tylko ja i moja siostra. Zamknąłem drzwi i zacząlem sie masturbować ni stąd ni z owąd drzwi się otwieraja wchodzi moja siostra! o kurde szok. Ja szybko chowam penisa do. spodni a ona mnie przeprasza siada na lóżko i mówi żebym kontunułował bo ona takieogo widoku na żywo nie widziała i che zobzczyć podnieciło mnie to i zacząłem trzepać przy niej. Ona sie patrzyła na mojego penisa przygryzała wargi po czym spytała moge dotknąć twojego penisa ? ja byłem w szoku i zapytałem sie jej żeby upewnić sie czy sie nie przesłyszałem nagle ona łapie mojego penisa i zaczyna walić ja szybko zdjąłem jej ręke z mojego penisa i zaczołem krzyczeć co ona wyprawia. A ona powiedziała przepraszam ale jestem strasznie napalona po czym wyszła ze łzami w oczach ale z uśmiechem na twarzy. Pomóżcie ja nie wiem co mam robić. Mówić rodzicą? a co wy sądzicie o tej sytuacji zaproponujecie mi coś?. Jestem w szoku!!

Gość gość
naturalne, na pewno nie mówić rodzicom, a co związków brat-siostra to temat tabu ale jest bardzo częsty, tylko niestety tabu, poza tym nie ma w tym nic złego, sama przyjemność

Gość gość
jak ma się łeb zryty przez religię i chorą moralność to jest to kłopot, ale jak się ma rozum, to nic się nie stało

Gość gość
jak tak się zastanowić, bo nie widzę problemu, abyście razem się masturbowali, jeżeli wam to sprawia przyjemność i radość, ale tylko wtedy

Gość gość
Najlepiej to ty jej a ona tobie niech n*******la konia i będzie git

Gość gość
To obrzydliwe i odrażające zaraz sie spawiam:-o

Gość gość
Podziel się z tym z rodzicami, niech ci dają jakies zajęcie do roboty, bo z nudów wymyslasz już takie pierdoły że szkoda gadać.

Gość gość
poczytaj co to jest kaziorodzctwo. To, ze bywasz "napalony" jest normalne i nalezy do zycia. Do zycia nalezy rowniez umiejetnosc panowania nad soba. Naucz sie tego a od wlasnej siostry trzymaj sie z daleka. Jestes od niej starszy a wiec i odpowiedzialny i musisz byc od niej madrzejszy. Znajdz sobie inne hobby.

Gość gość
mam już hobby,wymyślam głupoty na durnowatych forach

Gość gość
Powiedz rodzicĄ natychmiast!

Gość dziwna_sytuacja
to akurat była prawda na 100.