Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wykończe się

Polecane posty

Gość gość

Witam kilka dni temu zaczęło. Mnie coś drapacze po prawie stronie gardła i w uchu poszłam z tym do lekarza powiedział że mam stan zapalny w uchu i pofraznione gardło dostałam antybiotyk duomox bo jest em w 4 miesiącu ciąży zaczelam szukać w internecie objaw innej choroby bo nie boli to mocno a zawsze myślał ma ze zapalenie ucha boli mocno, zaczęłam sobie wkręcić różne choroby rąk gardła , tarczycy przełyku, jestem przerażona na drugi dzień dostałam jakiś napadów w gardle czułam gule później w przełyku nie boli ale czuję że coś tam. Jest, w nocy przechodzi w dzień się zaczyna czasem przestaje, miałam robione hormony tarczycy robione wszystkie wszystkie są ok, morfologia ok crp ok,, ktoś powiedział mi że to może być na podłożu nerwicowym zaczęłam czytać i faktycznie mam kilka innych objawów typu kolatania serca, duszności, bolą mnie wszystkie mięśnie nóg, i rąk, jak gdzieś idę np do sklepu i stoję w kolejce zaraz kręci mi się w głowie i muszę wyjść , mam bóle między lopatkami miałam to już przed ciążą. Dziś byłam . Na kontroli lekarz powiedział że ucho jest czyste i gardło też zbadał węzły chłonne powiedział że nie są powiększone poprosiłam o skierowanie do laryngologa bo jednak czuje ten dyskomfort dalej, miałam dość ciężkie doświadczenia w życiu. Moja mama zmarła 3 lata temu na raka szyjki macicy, do tego dwie operacje taty w krótkim czasie, z mężem też nie układa mi się za dobrze, strasznie panicznie wręcz boję się że jestem poważnie chora każdy symptomy dziwny analizuje w internecie i szukam, miałam kiedyś już dwa ataki nocy paniki nie mogą się uspokoić płacz i dreszcze, co mam robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować